Hírek

Edzőváltás az Admiral-Halinál

2012. július 18., 17:40

Új edző, Horváth Levente irányításával kezdte meg a felkészülést a 2012-2013-as szezonra az Admiral-Haladás VSE NB I-es futsalcsapata. A szombathelyiek keretét a tervek szerint 13 mezőnyjátékos és két kapus alkotja majd.

Edzőváltás az Admiral-Halinál

Pálmay Tamás helyett Horváth Levente irányítja az Admiral-Haladás VSE  futsalcsapatának edzéseit. Az új  szakember az elődje által kialakított  sikeres játékszisztémán  nem akar változtatni, ám néhány apróságon feltétlenül  módosítani szeretne.

Horváth Levente vezetőedző, Admiral-Haladás VSE
Mindenképpen a védekezésünkön szeretnék javítani. Mindenképpen a kapott gólok számát lecsökkenteni. Támadójátékban kicsit agilisabb, gyorsabb játékot szeretnék. Amihez a keret jelen pillanatban adott. A játékosok nagyon jól állnak a dolgokhoz.

A szombathelyiek keretében nagy változások nem történtek. Kádas Miklós, Krancz József és Póta Balázs távozott a klubtól. A helyükre a Szombathelyi Egyetemi SE NB II-es gárdájából Joó Bálint és Balikó Tamás érkezett. Az igazi nagy fogás azonban Bánfalvi Balázs, aki az élvonalbeli Cső-Montage (Cső-Montázs) együtteséből igazol a zöld-fehérekhez.

Bánfalvi Balázs labdarúgó, Admiral-Haladás VSE
Többször találkoztunk már a télen kispályás tornákon. Szerintem nagyon erős kerettel rendelkezik a Szombathely. Nem titkolt célom, hogy az első hatba kerüljünk ezzel a csapattal. Nagy pályán úgy hozta az élet, hogy Ausztriában focizok idéntől. Ez is hozta magával, hogy ideköltözöm.

A tervek szerint a szombathelyiek keretét 13 mezőnyjátékos és két hálóőr alkotja majd a bajnoki rajton, melyre heti két edzéssel és egy gyakorlómérkőzéssel készül a vasi együttes. Új játékosok még érkezhetnek a klubhoz, így például egy brazil támadó és a kapus Sipos Gábor is a jelöltek között van.