Hírek

Edzőváltás a szombathelyi vízilabdásoknál

2011. július 29., 16:10

Godova Gábor lett a távozó Kis István utódja az Aligátor Vasi Utánpótlás Sportegyesületnél. A szombathelyi vízilabda klub határozatlan idejű szerződést kötött a 47 esztendős mesteredzővel.

Edzőváltás a szombathelyi vízilabdásoknál

Igazi nagy halat fogott ki az Aligátor VUSE, ugyanis Godova Gábor személyében hazánk egyik legismertebb, legsikeresebb vízilabdás szakemberét szerződtették a szombathelyiek. Az új vezetőedzőre is alapozva merész célokat  fogalmaztak meg a klubnál.

Juhász Tibor tanácsadó, Aligátor VUSE
A cél első sorban és folyamatosan is az, hogy minél szélesebb körben megszerettetni a vízilabdát. És hát a cél más nem is lehet még, mint az első osztály. A  végső cél akár még a LEN-Kupa győzelem is lehet. LEN-Kupa győzelem már volt a Gábornak az Újpesttel, KEK-et nyert a Fradival, remélem ezt Szombathelyen is meg tudja ismételni.

A 47 éves szakvezetővel ugyan határozatlan idejű szerződést kötöttek a   vasiak, ám egyértelműen hosszú távban gondolkodnak a felek. Minimálisan is 3-5 esztendőben.

Godova Gábor vezetőedző, Aligátor VUSE
Mindenesetre én úgy rendezkedem be, hogy hosszú távra, mert egy utánpótlást nem egy-két évig, hanem még tovább  kell kezelni ahhoz, hogy az olyan erős, olyan szilárd legyen, hogy folyamatos legyen az áramlás a gyerekektől a serdülőkig, a serdülőktől az ifikig és később a felnőttekig.

Godova Gábort a tervek szerint a családja is követi majd Szombathelyre. Egyelőre a megfelelő lakás megtalálása a cél. Az érdemi munkát augusztus 15-én kezdi majd meg a vasi megyeszékhelyen a mesteredző.