Hírek

Edzésben a Falco

2011. augusztus 30., 17:04

Gőzerővel készül a közelgő bajnoki rajtra a Falco kosárlabdacsapata. A légiósokkal kiegészülő szombathelyi gárda a héten játssza első edzőmérkőzését is.

Edzésben a Falco

A Falco kedd délelőtti edzésén 15 játékos vett részt. A gyakorlatokat végző kosarasok között ott volt a válogatottból visszatérő Szabó Zsolt, valamint a két légiós, a center Milan Bjegovic és a kettes-hármas poszton bevethető Branislav Jancikin is.

Szabó Zsolt játékos, Falco-SZOVA KC
Az új játékos, a center csak tegnap  edzett velünk egyet, ő ügyes játékos, de még kicsit le van maradva fizikálisan. A Báne pedig nagyon ügyes játékos szerintem, jól dobó játékos, erős játékos, úgy hogy szerintem nem lesz gond.

A csapat harmadik légiósa, az amerikai Chad Timberlake minden valószínűség szerint csütörtökön vagy pénteken csatlakozik a kerethez. Az edzésen résztvevő játékosok közül egyedül Will Tamás végzett könnyített munkát, mivel neki a dereka rakancátlankodik.

Bencze Tamás vezetőedző, Falco-SZOVA KC
A terveknek megfelelően haladunk. Szerencsére kevés volt a sérülés. Talán az egyik új szerzeményünknek volt hosszabb kihagyásra szüksége: Jancikinnek a combja szakadt be egy kicsit. A Will Tominak  pedig a derekával volt egy kis probléma. A többiekkel nem volt ilyen jellegű gond, tudtunk megfelelően haladni, ott tartunk, ahol kell.  

A Falco a jövő héten lejátssza az első nyilvános edzőmérkőzéseit is: a sárga-feketék szeptember 7-én Székesfehérváron, míg 10-én Szombathelyen meccselnek az Albacomp gárdájával.