Hírek

Díjazások a Szociális munka napján

2013. november 13., 17:52

A Vas megyei szociális és gyermekvédelmi ellátásban tevékenykedő szakembereket jutalmaztak a Szociális munka napja alkalmából. 14-en vehettek át elismerést áldozatos munkájukért.

Díjazások a Szociális munka napján

A Vas megyei szociális és a gyermekvédelmi intézményekben összesen 2400 ellátottal foglalkoznak a szakemberek. Ezt a munkát több mint 1100-an látják el. Őket ünnepelték a Szociális munka napján.

Gulyásné  Kovács Erzsébet -főosztályvezető - Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság
“Vannak az életben dolgok és helyzetek, amiket lehetetlen vagy nagyon nehéz megelőzni vagy megszüntetni. De segíteni lehet és kell azoknak az embereknek, gyerekeknek, akik ilyen nehéz helyzetbe kerültek, hogy ki tudjanak kerülni a rossz helyzetből, vagy legalábbis könnyebben viseljék a sorsukat.”

Gyermekek, időskorúak, psziciátriai és szenvedélybetegek, fogyatékkal élők gondozását végző szakemberek hivatástudatát méltatták a díjátadók.

Ágh Ernőné - főigazgató, Vas Megyei Kormányhivatal  
A szociális szférában dolgozók erőt és fáradságot nem kímélve, gyakran kedvezőtlen körülmények között, de lelkiismeretesen végzik szolgálatukat. Méltók arra, hogy a magyar társadalom megbecsülje őket.

A megyei szociális és gyermekvédelmi szakellátásban tevékenykedők közül kiemelkedő munkájukért ezúttal 14-en vehettek át elismerést.