Hírek

Családi napot szervezett dolgozóinak a hétvégén a BPW Hungária Kft.

2011. szeptember 27., 13:19

Számtalan színes programmal várták a gyermekeket és a felnőtteket egyaránt. A felhőtlen szórakozás mellett pedig arra is volt lehetőség, hogy a cég tevékenységébe is bepillanthassanak a hozzátartozók.

Családi napot szervezett dolgozóinak a hétvégén a BPW Hungária Kft.

"Boldog születésnapot!"

Kora délután a Varnyú Country zenekar szórakoztatta a családokat. A kft. ügyvezetője köszöntőjében elmondta, hogy 1991-ben 124 fővel kezdték a munkát, ma már több mint 1200 dolgozója van a BPW-Hungária Kft-nek.

Brumbauer József ügyvezető igazgató, BPW-Hungária Kft.
Sajnos a 2008-2009-es év nagyon nagy veszteséget okozott, hiszen széria tekintetében 70 % fölötti volt a visszaesés, de örömmel jelenthetem, hogy 2010-11-ben már annyi nyereséget fogunk termelni, hogy ezzel teljesen kompenzáljuk a korábbi veszteségeinket.

A sikerhez hozzájárult a dolgozói összetartás. A családi nap pedig pont azt a célt szolgálja, hogy jobban megismerjék egymást a munkatársak. A hozzátartozók a tanműhelyben kaphattak képet a kft-ben folyó munkáról.

"Én vagyok ott, ahol a csavarokat belesajtolják."

Kulcsár Péter a családi napon éppen azt mutatja fiának, mi az ő feladata a BPW-ben.

Kulcsár Péter
Jó dolog, mert összejövünk. Itt rengeteg ember dolgozik, így legalább megismerjük egymást, és a család is láthatja, hogy hol dolgozunk.

Népszerű volt a BPW-totó, és sorban állás volt az egészségügyi szűrővizsgálatokon is. A gyermekeknek számtalan programmal kedveskedtek a szervezők: az ugrálóvár, a körhinta, az arcfestés és a kézműves foglalkozások mellett volt például kerékpáros ügyességi verseny és csocsóbajnokság is.