MNB - 2
MNB

Hírek

Családi évadnyitót rendezett a Mesebolt Bábszínház a Fő téren

2013. szeptember 16., 13:45

A gyereknek szóló előadásokon kívül volt néptáncbemutató és kézműves foglalkozások is várták az apróságokat. Több százan nézték meg a szórakoztató produkciókat.

Családi évadnyitót rendezett a Mesebolt Bábszínház a Fő téren

A Mesebolt Bábszínház Ti-Ti-Tá előadásával szórakoztatta a közönséget vasárnap a Fő téren. Nemcsak a pöttömök nevettek a mulatságos cselekményen, hanem a szülők is nagyokat kacagtak. Több százan voltak kíváncsiak a különleges családi évadnyitóra. Sokan nem először láttak bábszínházi előadást.

Kisfalusi Dániel
“Ugyanazok adták elő, akik most adják elő a műsorukat, csak akkor valamilyen Paprika Janics volt.”

Kisfalusi Sándor - “Csak inkább a nagymamával vagy anyukával szoktak menni.”

Papné Németh Tünde
“Az óvodával szoktak járni havi rendszerességgel. Gencsapátiból vagyunk és ott a kultúrba szoktak járni hozzájuk a bábosok rendszeresen.”

Új élmények érik a gyereket a bábszínházi előadásokon, mondják a szülők.

Gaspari Krisztina
”Nem a tv-ben látják a mesét. Teljesen más világba csöppennek bele a repülő állatokkal. És más világ mint a mit szoktak látni a mai világunkban.”

4. alkalommal rendezte meg a Hang-Tér-Kép családi évadnyitóját a Mesebolt Bábszínház. Az érdeklődők láthaták a veszprémi Kabóca Bábszínház, illetve a hottói Ziránó Színház előadását is. A gyerekeknek az Agora munkatársai tartottak kézműves foglalkozásokat.

Kovács Géza - igazgató, Mesebolt Bábszínház
“Jelzi azt, hogy megkezdődött az évad. Sajnos véget ért a nyár. Van egy jó és egy rossz pillanata is a rendezvénynek. Meg, hogy hírt adjunk magunkról, hogy létezünk, milyen programokkal várjuk a nézőket,  és, hogy milyen körben tudunk partnereket bevonni a munkánkba.”

Az első őszi bérletes előadást hétvégén láthatja a közönség. Vitéz László, elásott kincs után kutat majd.