Hírek

Bankettel zárta a szezont a kétszeresen ezüstérmes Viktória-Trend Optika FC

2012. június 22., 17:33

A szombathelyi klub játékosai rövid szünetet kapnak és már július 5-én megkezdik a felkészülést a következő bajnokságra.

Bankettel zárta a szezont a kétszeresen ezüstérmes Viktória-Trend Optika FC

Akárcsak a korábbi esztendőkben, ezúttal is bankettel zárták le a nemrég véget ért szezont a Viktória csapatánál. Az összejövetel nem a legjobb hangulatban telt: a klub vezetői és játékosai is sajnálják, hogy sem a bajnokságban, sem pedig a Magyar Kupában nem sikerült az első helyen végezniük.

Tálosi Szabina csapatkapitány, Viktória-Trend Optika FC
Én személy szerint nagyon nem örülök ennek. Én már az MTK elleni meccs után is mondtam, hogy nagyon csalódott vagyok. Még nem volt igazán időm ezen gondolkodni a válogatott programja miatt. De igazából emésztem a dolgot és igazából még bánt.

A Viktória futballistái közül sokan kaptak ajánlatot. Főként külföldi egyesületek akarják átigazolni a vasiak válogatott játékosait. A szombathelyi klub természetesen meg akarja tartani értékeit a nehéz gazdasági helyzet ellenére is, ennek érdekében már tárgyalnak az érintett labdarúgókkal a közös folytatásról.

Markó Edina menedzser, Viktória-Trend Optika FC
Reményeink vannak, hogy akiket külföldi bajnokságokba csábítgatnak, azokat sikerül itt tartani. Illetve akiket  csabítgatnak magyar egyesületek, őket is sikerül itt tartani. Nem akarok ünneprontó lenni, mert egy bankett nem arról szól, de nagyon nehéz körülmények között vagyunk anyagilag elsősorban.

Iszak Gábor vezetőedző az első szezonjában két ezüstérmet nyert a szombathelyi női labdarúgó csapattal. A tréner maradni szeretne, és a klub elöljárói is hasonlóan vélekednek.

Barczi Csaba elnök, Viktória-Trend Optika FC
Én nem vagyok híve a váltogatásnak. Ez a férfi csapatoknál úgy zajlik, hogy könnyebb egy edzőt elküldeni, mint egy teljes csapatot. Én a korábbi edzővel, Markó Edinával 18 évig dolgoztam együtt. Iszak Gáborral is szeretnék hosszú évekre előre gondolkodni.

Az már biztos, hogy a Viktória-Trend Optika FC július 5-én Iszak Gábor irányításával kezdi meg a felkészülést a 2012/2013-as szezonra. A programban ezúttal is edzések és felkészülési mérkőzések szerepelnek majd.