MNB
MNB - 2

Hírek

Az Üllői úton próbál javítani a Hali

2012. szeptember 13., 18:09

A Ferencváros otthonában szerepel a Szombathelyi Haladás NB I-es labdarúgócsapata a bajnokság 7. fordulójában. A vasi gárdában már pályára léphet a sérüléséből felépült Guzmics Richárd, Fehér Zoltán és Nagy Dániel is.

Az Üllői úton próbál javítani a Hali

Két vesztes mérkőzés után lép pályára a Ferencváros otthonában a Haladás csapata. A szombathelyiek a Videotontól és a Pakstól is 2:1 arányban kaptak ki. Ennek ellenére a vasiak egyáltalán nem esélytelenül utaznak a fővárosi zöld-fehérekhez.

Jagodics Zoltán másodedző, Szombathelyi Haladás
"Véleményem szerint nincsen gödörben a csapat. Ez minden csapat életében benne van. Föl kell állni belőle. Jó meccseket játszottunk véleményem szerint. A fehérvári meg a paksi meccs is jó volt. Most az ellenfelek javára fordult a mérleg nyelve. Majd a Fradinál a mi javunkra fog fordulni."

A kéthetes bajnoki szünetben a Haladás sérültjei közül felépült Guzmics Richárd, Nagy Dániel és Fehér Zoltán is. Mindhárman pályára léphetnek majd a Fradi ellen. Viszont Radó András, Schimmer Szabolcs és a csapatkapitány Tóth Péter még mindig a maródiak listáján van. Ők biztosan nem szerepelhetnek a zöld-fehér rangadón.

Artner Tamás vezetőedző, Szombathelyi Haladás
"Én azt hiszem, hogy a csapat eddig bizonyította, hogy teljes kerettel mindenki ellen volt esélye. Ha sok a sérültünk, akkor a rövid kispadunk miatt nehezen tudunk játszani. Én úgy érzem, hogy most jelen pillanatban fel tudunk állni egy jó csapattal és győzelmi esélyekkel megyünk a Fradihoz."

A Ferencváros-Szombathelyi Haladás mérkőzést a hazaiak a kilencedik, míg a vasiak a hetedik helyről várják. A találkozó pénteken 19 órakor kezdődik és a Sport1 Televízió élőben közvetíti.