Hírek

Az Iseumban tartotta évzáró ünnepségét a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

2011. december 14., 18:07

A rendezvényen a kamarát segítő hatóságok és szervezetek képviselői is részt vettek. Az eseményen Kovács Vince elnök mutatta be a kamara szerepét a megye gazdasági életében. Az ünnepségen Kamarai munkáért érdeméremmel tüntették ki Bukvai Albertné alelnököt, Kamarai Szakképzési Díjat kapott Somogyi Miklósné, és öten vehettek át kamarai munkáért emlékplakettet.

Az Iseumban tartotta évzáró ünnepségét a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Az évzárón nemcsak a kamarai tagok, hanem hatóságok, civil szervezetek, politikai szervezetek illetve a polgármesteri hivatal képviselői és orszgágyűlési képviselők vettek részt. Kovács Vince, a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke beszédében megköszönte az egész éves együttműködést.

Kovács Vince, elnök, Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
„A küldöttgyűlésünk három órakör kezdődött ezelőtt a gyűlés előtt, akkor értékeltük az évet, a kamara belső köreivel. Itt elsősorban egy ünnepi találkozó, ünnepélyes találkozó azokkal a szervezetek vezetőivel, akikkel eddig is együttműködtünk. Szeretnénk nekik megköszönni azt a munkát, amivel év közben segítették a mi munkánkat."

Az évzárón Király Miklós, a NAV Vas Megyei  igazgatója mutatta be a TOP 100 elnevezésű kiadványt, amely a régió legnagyobb vállalkozásainak adatait tartalmazza. Majd Kovács Vince arról beszélt, hogy milyen szerepe van a kamarának a megye gazdasági életében.

„A feladat elsősorban a gazdaság ügyeinenk képviselete, a gazdasági érdekérvényesítés, és mindenféleképpen egyfajta olyan politikai beszélőviszony kialakítása a helyi politikai szerplőkkel, a helyi hatóságokkal, civil szervezetekkel, amelyből adódóan egy olyan együttműködés jöhet létre, hogy a gazdaságnak a lehetőségei ezáltal jobbak."

Az eseményen az Isis Quertett műsorát is meghallgathatták az egybegyűltek, mielőtt a mesterleveleket és a kamarai kitüntetéseket átadták volna.