Hírek

Átadták a 2011. évi Vas Megyei Príma-díjakat

2011. október 28., 16:38

Tudomány kategóriában Veress Márton, oktatás kategóriában Balogh József, közművelődés kategóriában Bariska István kapott elismerést. A közönségdíjas szintén Balogh József lett. Díjazták az év vállalkozóit is.

Átadták a 2011. évi Vas Megyei Príma-díjakat

Idén új helyszínen, a Weöres Sándor Színházban tartották az átadó ünnepséget. Hetedik alkalommal került sor a vasi Príma-díjak kiosztására. Beszédében Szőnye József, a Vállalkozók Országos Szövetségének elnöke kiemelte: a díjjal a vállalkozók évről évre elismerik a kultúra és tudomány legjobbjait megyénkben.

Szőnye Jószef, elnök - VOSZ Vas Megyei Szervezete
...

A gálán 10 kategóriában adták át a Vas megyei VOSZ-díjakat, és köszöntötték azokat is, akik decemberben veszik át Budapesten, az Év Vállalkozója díjat. Megválasztották a megyei Príma díjasokat. Tudomány kategóriában Veress Márton, egyetemi tanár vehette át az elismerést. Oktatás és sport kategóriában Balogh József, költő, tanár munkásságát ismerték el. Betegsége miatt felesége és gyermekei vetették át a díjat. Művészet és közművelődés kategóriában Bariska István, nyugalmazott levéltáros lett a megyei Prima díjas.

Dr. Bariska István, nyugalmazott levéltáros
...

A közönségszavazás nyertese Balogh József lett. A gálán felléptek a Weöres Sándor Színház művészei, a Bartók Béla Zeneiskola növendékei, valamint a Príma Dance Táncsport Egyesület tagjai is.