Hírek

Ajándékot vitt a Jobbik az MSZP-nek

2012. január 10., 15:27

Hasznos gondolatokat és egy emlékezetfrissítő gyógyszer leírását. A Jobbik Vas megyei szervezetének tagjait pogácsával és meleg teával várták a szocialisták. A ma délelőtti eseményre az újságírókat is meghívták.

Ajándékot vitt a Jobbik az MSZP-nek

Elfogadhatatlan, hogy miközben a Fidesz-KDNP kormány a megyei vagyon átvételével és az önkormányzati törvény határozataival a vasi településeket hátrányosan érintő döntéseket hoz, a megye bált rendez. mondta Bana Tibor a Jobbik Vas megyei elnöke.

"A jelenlegi helyzetben sem a kormánypárti képviselőknek, sem a megyei képviselőknek nincs semmi okuk az ünneplésre."

A Jobbik álságosnak  tartja azt is, hogy az MSZP demonstrációval akarja elfeledtetni, hogy 8 éves kormányzásuk hozzájárult a mostani nehéz gazdasági helyzethez. Emlékezetük felfrissítéséhez egy gyógyhatású készítmény leírását ajándékozták nekik. Rába Kálmán megyei képviselő azt mondta: a szocialisták az ételosztással nem oldják meg a cigányság problémáját.

Nemény András MSZP-s országgyűlési képviselő válaszában úgy fogalmazott: adományukkal a nehéz sorsú emberekre kívánták felhívni a bálozók figyelmét.

"Szombathelyen is sok olyan ember van, aki a létminimum alatt él, akinek a meleg étel beszerzése is gondot okoz."

A Jobbik képviselői a sajtótájékoztatón azt is elmondták, pártjuk ruhagyűjtéssel segíti ezekben a hetekben a szegényeket. Balassa Péter városi képviselő pedig arra kérte a politikusokat, hogy hangulatkeltés helyett a közgyűlésben dolgozzanak Szombathely konszolidációja érdekében.