MNB - 2
MNB

Hírek

A szezon első győzelmére készül a Falco-Trend Optika KC

2013. október 25., 18:35

A négy vereséggel rajtoló  szombathelyiek vasárnap 18 órakor a Pécs gárdájának otthonában lépnek pályára. A sárga-feketéknél Boban Tomic felépült sérüléséből, Váradi Benedek viszont csak jövőre lesz bevethető.

A szezon első  győzelmére készül a Falco-Trend Optika KC

Rendkívül  rosszul, balszerencsésen kezdte a 2013-2014-es szezont a Falco KC élvonalbeli kosárcsapata: a szombathelyiek úgy kaptak ki zsinórban négyszer is, hogy két esetben csak hosszabbításban maradtak alul.  A gyenge rajt ellenére nincs pánikhangulat a sárga-feketéknél, most is a győzelem reményében utaznak Pécsre.

Will Tamás csapatkapitány, Falco-Trend Optika KC
“Nem hiszem, hogy a csapat a vereségeken kívül rossz teljesítményt nyújtott. A meccsek nagy részében jól játszottunk, a végén viszont nem a mi akaratunk érvényesült. megpróbálunk javítani, sokat beszélgetünk, elemzünk és nagyon keményen edzünk. Nincs rossz hangulat, inkább akarás és fogadkozás van, hogy Pécsen nyerni fogunk.”

A pécsi gárda eddig egy győzelem mellett háromszor is vereséget szenvedett. Ennek ellenére hazai pályán a mecsekaljaiak minden gárda számára komoly kihívást jelentenek.

Bencze Tamás vezetőedző, Falco-Trend Optika KC
“Nyilván nyerni megyünk Pécsre, bár nem lesz egyszerű. Két hasonló képességű csapat, két hasonló múlttal, ha az elmúlt négy fordulót nézem. Annak ellenére, hogy ők egyszer nyertek is. Nekünk most nincs hová hátrálnunk, nyernünk kell Pécsett.”

A vasárnap 18 órakor kezdődő mérkőzésen Boban Tomic valószínűleg pályára tud lépni, mivel szépen javul sérülése. Ugyanakkor a térdműtéten átesett Váradi Benedek előreláthatólag csak jövő januárban lesz bevethető.