Hírek

A magyar válogatott legyőzte az irániakat

2011. július 20., 16:01
Győzelemmel kezdte meg szereplését a 17. Openhaus Pannon Nemzetközi Kosárlabda Tornán a magyar válogatott. Mészáros Lajos együttese 75:66-ra verte azt az iráni csapatott, amellyel szerda este Körmenden ismét megmérkőzik.
A magyar válogatott legyőzte az irániakat
Kifejezetten gyenge kezdés után a második félidőben magára talált a magyar férfi kosárlabda-válogatott és így végül magabiztos győzelemmel kezdte meg szereplését a  felkészülési tornán. Szabó Zsolték az Aréna Saváriában 75:66-ra verték az Ázsia-bajnok irániakat.

Mészáros Lajos - szakmai igazgató
Igazából akkor  változott a játék képe, amikor a 3.  negyedben és a 4. negyedben fokozatosan feljavult a védekezésünk. Különösen a tábla alatti védekezésünk. Így szerzett labdákból tudtunk "gyorsindítani" illetve könnyebb kosarakat dobni.

A két csapatnak sok ideje nem volt kipihenni a mérkőzés fáradalmait, ugyanis adásunkkal egyodőben Körmenden ismét összemérik az erejüket.

Szabó Zsolt - játékos, magyar válogatott
Úgy gondolom, hogy ugyanilyen mérkőzés lesz,  hajtós.  Ugye mind a két csapat sokat futott, elég gyors játékot próbáltunk játszani. Úgy gondolom, hogy így lesz Körmenden is. Én mindenképpen győzelemmel számolok.

A 17. Openhaus Pannon Nemzetközi Kosárlabda Tornán a magyar és iráni csapaton kívül  a szerb Universiádé-válogatott lép majd pályára. Velük a tervek szerint július 29-én Szombathelyen, 30-án pedig Körmenden mérkőzik meg  Mészáros Lajos együttese.