Hírek

A magyar ifjúsági válogatott a második helyen végzett a szombathelyi vízilabda tornán

2012. augusztus 13., 17:23

Első alkalommal rendezték meg a szombathelyi Tófürdőn a Savaria Nemzetközi Ifjúsági Vízilabda Torna küzdelmeit. Az erőfelmérőn négy csapat: a magyar, a horvát, a spanyol és az amerikai szállt vízbe.

A magyar ifjúsági válogatott a második helyen végzett a szombathelyi vízilabda tornán

Horkai György szövetségi kapitány együttese a viadalon két győzelemmel és egy vereséggel a második helyen végzett. A mieink csupán a remek erőt képviselő horvátokkal szemben maradtak alul. A magyar fiataloknak  elmondásuk szerint nagyon sokat jelentett a szombathelyi közönség támogatása.

Csapó Miklós csapatkapitány, magyar ifi válogatott
...


A magyar ifjúsági válogatott hónapok óta a szeptemberi Európa-bajnokságra készül. A csapat közvetlenül egy olaszországi torna után érkezett Szombathelyre, így a gárda játékán erősen látszott a fáradtság, ami főként az emberelőnyös helyzetek gyengébb   kihasználásában mutatkozott meg. Ettől függetlenül a rendezéssel természetesen teljes mértékben elégedettek volt a csapat vezetői, játékosai.

Horkai György szövetségi kapitány, magyar ifi válogatott
...


A magyar csapat Szombathelyről Görögország felé veszi irányt, ahol újabb nemzetközi tornán szerepel majd az együttes. A tervek szerint a szeptemberi kontinensvetélkedésen a legjobb négy közé jutást célozza majd meg a gárda, bár a sorsolása nem túlzottan könnyű, azaz kifejezetten nehéz csoportba kerültek Horkai György tanítványai.