MNB - 2
MNB

Hírek

A Kispest ellen zárja a szezont a Hali

2013. május 31., 17:48

Az NB I-es labdarúgó-bajnokság zárófordulójában a Szombathelyi Haladás a Budapest Honvéd együttesét fogadja. A hazaiak a hetedik hely megtartásáért, míg a vendégek a nemzetközi szereplés kivíváséért küzdenek majd a mérkőzésen.

A Kispest ellen zárja a szezont a Hali

A zsinórban három bajnoki mérkőzését megnyerő, a tabella hetedik helyén álló  Szombathelyi Haladás a bronzérmes pozíciót elfoglaló  Honvéd gárdáját látja vendégül  a pontvadászat 30. körében. A vasi zöld-fehérek annak ellenére is győzelemre készülnek, hogy a fővárosiak számára óriási tétje van a meccsnek, ugyanis a nemzetközi szereplésük múlik rajta.  

Artner Tamás vezetőedző, Szombathelyi Haladás
0:54-1:10
“Győzelmet várok. Nagyon jól készültek a fiúk a héten. Annyi változás lesz, hogy az eltiltott játékosok helyett mások jönnek be. A Devecseri Szilárd helyett a Jagodics Márk, a Nagy Gábor helyett pedig a Szakály Attila.”

A szombathelyi csapat nagy önbizalommal készül a kispestiek elleni mérkőzésre, mivel az előző fordulók remekül sikerültek. Legutóbb Újpesten győztek úgy Mursitsék, hogy kapott gól nélkül hozták le a találkozót.

Mursits Roland labdarúgó, Szombathelyi Haladás
0:12-0:33
“Úgy gondolom, hogy az Újpest ellen a csapat együttes védekezése volt jó. Most is azt várom, hogy kapott gól nélkül hozzuk le a meccset.  A védelemben egy helyen lesz váltás, de nem hiszem ez változtat valamin. A Honvéd ellen összességében győzelmet várok mindenféleképpen.”

A Szombathelyi Haladás szombaton 16 órakor fogadja a Rohonci úti stadionban a Honvéd csapatát. A találkozót a Sport1 Televízió élőben közvetíti. A Szombathelyi Televízió pedig vasárnap 15, illetve 22 órakor tűzi műsorára a derbi felvételét.