MNB - 2
MNB

Hírek

A hétvégén Vépen rendezik meg a 2013-as Telekom Labdarúgó Diákolimpia megyei döntőit

2013. április 24., 18:08

A kétnapos program keretében összesen 7 korcsoportban 42 csapat lép majd pályára. A legjobbak az országos fináléba kvalifikálják magukat.

A hétvégén Vépen rendezik meg a 2013-as Telekom Labdarúgó Diákolimpia megyei döntőit

A III-IV.  korcsoportos lányok városi döntőjével értek véget azok az előcsatározások, melyekből a legjobbak a Telekom Labdarúgó Diákolimpia megyei  fináléjába kvalifikálták magukat. A versenyt   április 27-én és 28-án Vépen a városi  sporttelepen rendezik. A sporteseményen Vas megyei legjobb 42 csapata lép majd pályára hét korcsoportban.

Pálóczi László megyei sportreferens
“Az úgynevezett Telekom Labdarúgó Diákolimpia Vas megyei döntőit fogjuk tömbösítve lebonyolítani. Ez hét megyei döntőt jelent a hétvégén. Öt megyei döntő lesz szombaton illetve kettő vasárnap.”

A névadó cég jóvoltából a sporteseménnyel együtt családi napot is rendeznek: a sportolókat, a szurkolókat sok színes kiegészítő program is  várja majd. Ráadásul egy külön versenyt  is meghirdettek a szervezők.

Németh Tamás régióvezető, Magyar Telekom
“A résztvevő iskolák számára hirdetünk egy olyan nemes versenyt, hogy az az iskola, mely a legtöbb szurkolót tudja hozni majd a hétvégi versenyre, annak az iskolának egy értékes laptopot nyereményként fogunk felajánlani. Tehát ezúton is buzdítom az iskolákat, hogy minél nagyobb számban hozzák a szurkolóikat.”

A mérkőzések reggel 9 órakor kezdődnek, és szombaton 17, vasárnap 14 óráig tartanak. A legjobb csapatok az országos döntőbe kvalifikálják magukat.