Hírek

7 millió forintból újult meg a Hétszínvirág Óvoda

2010. november 05., 17:20

Közel 7 millió forintból újult meg a Hétszínvirág Óvoda. A felújítást nyáron megkezdték, akkor a nyílászárók egy részét cserélték ki korszerű műanyag ablakokra. A tisztasági festésre azonban már nem maradt idő a szeptemberi óvodakezdés előtt, így a héten folytatták a munkákat.

 

7 millió forintból újult meg a Hétszínvirág Óvoda

A Hétszínvirág Óvoda 40 éves épületének most is csak egy részén vannak új ablakok, erre volt elég a pénz. A foglalkoztatószobák és az ehhez kapcsolódó helyiségek nyílászáróit cserélték ki. A csoportszobák festésére akkor már azért nem volt lehetőség, mert a szintén felújítás alatt álló Szűrcsapó Óvodából három csoportot helyeztek el itt ideiglenesen. Így ezt a munkát az őszi leállás idejére időzítették.

Benkő Gyuláné - intézményvezető, Hétszínvirág Óvoda
"Igaz, hogy őszi szünet nincs az óvodában, de az őszi szünetre lecsökken a gyermeklétszámunk, így alkalom adódott arra, hogy ezeket a munkákat befejezzük.  2 csoport festését tudtuk elvégeztetni."

Így hétfőn a gyerekek már a tiszta, újonnan festett csoportszobákba mehetnek vissza a szünetről. Az épület felújítása azonban ezzel még nem ért véget, tervezik a közeljövőben a többi ablak cseréjét, illetve az áramelosztó szekrény javítását is.