Hírek

26. alkalommal rendezték meg Szombathelyen a Szilveszter Kupát

2012. január 02., 16:16

Akárcsak a korábbi esztendőkben, ezúttal is óriási érdeklődés kísérte a négy napos erőfelmérő mérkőzéseit: szinte minden nap táblás ház előtt léphettek pályára a csapatok. Bár az is igaz, hogy egyes kategóriákban elég kevés volt a nevezés.

26. alkalommal rendezték meg Szombathelyen a Szilveszter Kupát

Bár a profik között csak hat csapat lépett végül is pályára, a színvonalra így sem lehetett panasz. Minden egyes derbi óriási csatát hozott. A játékosok sem magukat, sem pedig az ellenfelet nem kímélték. Ennek ellenére szerencsére komolyabb sérülés még véletlenül sem fordult elő.

Bár a  Szilveszter Kupán szereplő csapatokban egyetlen játékos sem lépett pályára a Haladás Sopron Bank NB I-es gárdájából, az együttes nem régiben kinevezettt vezetőedzője, Artner Tamás a helyszínen izgult végig több találkozót is. Mint kiderült, a szakember több okból is hasznosnak tartotta azt, hogy kilátogatott a tornára.

Végül a három kategória közül kettőben szombathelyi siker született: az öregfiúknál a Falco, míg az amatőröknél az Admirál Casino-Falco diadalmaskodott. A profiknál azonban a keszthelyi  Café-Róma végzett az első helyen megelőzve a hazai színeket képviselő  Palace Póker Club.