Hírek

Újabb határidő: február 15.

2010. február 01., 19:12
Február elsejéig adott haladékot az Aréna Savariát üzemeltető Unihall Kft. a szombathelyi önkormányzatnak, hogy a mintegy 30 millió forintos tartozását fizesse meg a csarnok 2009 második félévi üzemeltetése fejében. Ez a határidő a mai nappal lejárt.

A januári közgyűlésen a képviselők arról döntöttek, hogyan rendezzék az Unihall Kft.-vel fennálló tartozást. A második részletnek a  kifizetését viszont attól teszik függővé, hogy milyen eredménnyel zárulnak a tárgyalások a csarnok győri üzemeltetőjével. Az Unihall vezetői telefonon elmondták, ők a továbbiakban nem kívánnak foglalkozni a csarnok ügyével, erre dr. Szalma Miklósnak adtak felhatalmazást.

A jogi képviselő megkeresésünkre elmondta, hogy a mai nappal írásban válaszolnak az önkormányzatnak a kialakult helyzetről. A levél tartalmáról úgy nyilatkozott Szalma Miklós, hogy a fizetés végső határidejeként február 15-ét jelölik meg. Az ügyvéd úgy fogalmazott, hogy amennyiben a jelzett határidőig nem érkezik meg az elmaradt bérleti díj, akkor a Falconak másik helyszínt kell keresnie a mérkőzések megrendezésére.