Hírek

Hősök napja

2006. május 26., 14:27
Május 28-án, vasárnap a hősök napja alkalmából a szombathelyi Március 15-e téren városi ünnepség kezdődik délelőtt 10 órakor. A megemlékezés miatt forgalom-korlátozás lesz várhatóan 9.45 órától 10.45 óráig a Március 15-e téren, a Deák Ferenc utcában, a '48-as honvéd, a Paragvári és a Petőfi Sándor úton, a Wesselényi Miklós, a Szelestey László, a Kőszegi, a Karinthy Frigyes és a Liszt Ferenc utcában.

Változás lesz az autóbusz-közlekedésben is:

A vasútállomásról induló és a vasútállomásra érkező „1”-es, és „25”-ös buszok nem érintik a Szelestey u. 27, az SZTK, a Berzsenyi könyvtár, a Paragvári iskola, a Horváth Boldizsár körút és MÁV Üzletigazgatóság elnevezésű megállóhelyeket. A járatok a Horváth Boldizsár körúton a kórház megállóhelyen állnak meg. Az „5”-ös járatok a Paragvári út, Horváth Boldizsár körút, Vörösmarty út vonalán közlekednek, és a Paragvári iskola, Horváth Boldizsár körút, kórház megállóhelyeken állnak meg.

Az ünnepségek befejezése után áll vissza az eredeti forgalmi rend. A rendezők a lakosság és az utazóközönség türelmét, megértését kérik.