Szombathelyi Televízió  a SZOMBATHELYI TELEVÍZIÓ videós hírportálja Feliratkozás hírlevélre
Főoldal
Televíziónkról
Műsoraink
Hírek
Médiaajánlat
Elérhetőségek
TV műsor
Galéria
Partnerek
Közérdekű
Televíziónkról::

A Helyi Televíziók Országos Egyesülete

Helyi Televíziók Országos Egyesülete alapvető céljai közé tartozik, hogy a már működo és az újonnan alakult tagtelevíziók munkáját támogassa szakmai, jogi és gazdálkodási szempontból. Jogi és gazdasági tanácsadók segítik tagjainkat a hatóságokkal, mindenekelott az ORTT-vel kapcsolatos konfliktusok feloldásában.

A HTOE aktívan részt vesz a helyi televíziókat érinto jogszabályok, törvényjavaslatok kidolgozásában, képviseli tagjai érdekeit.

Az önkormányzati tulajdonú televíziók esetében a működés elengedhetetlen feltétele az önkormányzatokkal, mint tulajdonosokkal való együttműködés megteremtése. A HTOE vezetoségi szinten képviseli magát a tulajdonos és a televízió közötti tárgyalásokon, melynek során együtt dolgozzák ki az együttműködés alapjait.

Országos reklám-,PR- és TCR-kampányokat bonyolítunk le, együttműködünk más szakmai szervezetekkel, ügynökségekkel, intézményekkel. A HTOE Tevékenysége immár igen szerteágazó, de legfobb célja ugyanaz maradt: megteremteni és erosíteni a helyi televíziós öntudatot, összefogni és egységében szakmailag, gazdaságilag erossé, a médiapiacon pedig jól eladhatóvá tenni a helyi televíziókat. Célunk, hogy a helyi televíziók hivatkozási ponttá váljanak nem csak a településükön, hanem országszerte is.

műsoraink - videóval
 
Híradó
Szombathely ma
Hétvége
Aréna
Műhely
Ma-Holnap
Mélylégzés
Rendszerváltók
Nyakkendő nélkül
Medicina
Telezöld
Élet-Forrás
Nyitott ajtók
Zsidó Mozaik
Civil Idő
Suliról sulira
iQor magazin
Vasi Kaleidoszkóp
60 Plusz
Generációnk
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 1.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 2.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 3.
Szent Márton nyomában a Szombathelyi Egyházmegyében