Szombathelyi Televízió  a SZOMBATHELYI TELEVÍZIÓ videós hírportálja Feliratkozás hírlevélre
Főoldal
Televíziónkról
Műsoraink
Hírek
Médiaajánlat
Elérhetőségek
TV műsor
Galéria
Partnerek
Közérdekű
Televíziónkról::

A Hálózat

2002 júniusában jött létre és indult el a Hálózatos Televíziók Rt., amelynek az SZTV is tulajdonosa, s egyben tagja is. Ugyanígy alapítótag és tulajdonos az ország közel száz helyi televíziója. Létrehozásának több indoka is volt, ám elsősorban az tette szükségessé, hogy a helyi televíziók önmagukban nem voltak elég erősek az országos csatornákkal szemben. Az összefogás lehetővé tette, hogy bizonyos műsorokat, bizonyos műsorsávokban egyaránt láthassanak az összes tagtelevízióban, s ezzel az információáramlás új módja jött létre az országban. A tagtelevíziók által gyártott anyagokat a budapesti szerkesztőségben gyúrják egységes egésszé, így az ország minden tájáról érkezett hírek, információk mindenhová eljutnak.
 
A Hálózat tehát közös munkát, de ezáltal nagyobb merítési lehetőséget és több adásidőt jelent. Az együttműködés lényege, hogy bizonyos idősávokban kötelezően ugyanazt a műsort sugározza az összes televízió, léteznek ajánlott műsorsávok, és természetesen naponta van egy műsorsáv, amelyben az adott televízió saját gyártású műsorait sugározza.
 
Az összefogás segít televíziónknak, hogy huszonnégy órán keresztül sugározhasson, műsorát tágabb körből gyűjtve országos történéseket is adásunkra tűzhetünk, s nem utolsó sorban a Hálózat révén már elég tőkeerősek az egyenként amúgy is mindig forráshiánnyal küzdő televíziók, hogy a filmek jogdíjait közösen kifizessék. Ezáltal csatornánkon érdekes filmkínálatot is kap az SZTV nézője, sőt, marketing tevékenységünk is erőteljesebb lehet.

műsoraink - videóval
 
Híradó
Szombathely ma
Hétvége
Aréna
Műhely
Ma-Holnap
Mélylégzés
Rendszerváltók
Nyakkendő nélkül
Medicina
Telezöld
Élet-Forrás
Nyitott ajtók
Zsidó Mozaik
Civil Idő
Suliról sulira
iQor magazin
Vasi Kaleidoszkóp
60 Plusz
Generációnk
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 1.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 2.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 3.
Szent Márton nyomában a Szombathelyi Egyházmegyében