Szombathelyi Televízió  a SZOMBATHELYI TELEVÍZIÓ videós hírportálja Feliratkozás hírlevélre
Főoldal
Televíziónkról
Műsoraink
Hírek
Médiaajánlat
Elérhetőségek
TV műsor
Galéria
Partnerek
Közérdekű
Televíziónkról::

Három megye együttműködése, a Nyugati Régió

A Szombathelyi Televízió 2004 őszén létrehozta a Nyugati Régió névre hallgató, három megye öt televízióját tömörítő együttműködését. Mindezzel az a célunk, hogy Szombathely - ha másban nem is - televíziózásban régióközponttá váljon. Ez, ezzel az együttműködéssel meg is valósult, hiszen Keszthely, Zalaegerszeg, Győr és Nagykanizsa televízióit tömörítve, velük közös adásokat készítve a megye határán túlról is hozunk híreket és információkat televíziónk nézőinek.

Nem utolsó sorban az ő mind jobb kiszolgálásuk inspirált az együttműködés kialakításában, hiszen a kétheti műsorcserével nézőink nem csak Szombathely és vonzáskörzetének eseményeit ismerhetik meg, de betekintést kapnak tágabb környezetük, a Nyugat-dunántúli régió három megyéjének mindennapjaiba, kulturális történéseibe és gazdasági eseményeibe is.

De ugyanígy értéket jelent, hogy a másik négy település lakói is megismerkedhetnek Szombathely gondjaival e műsor által.

Együttműködésünk azonban gazdasági előnyöket is rejteget, illetve lehetővé tesz. A hat televízió által létrehozott konzorcium a mai ínséges időkben arra nyújt módot, hogy közösen pályázhassunk, pénzhez juthassunk, ezzel eszközt fejleszthessünk, ami pedig megint csak a szombathelyi közönség magasabb színvonalú kiszolgálását teszi lehetővé.

Összefoglalva: ez az együttműködés régióközponttá tette Szombathelyt a televíziózás területén, a műsorcserével tágabb világot tudunk bemutatni nézőinknek, s a jövőben anyagi előnyöket is rejteget.

 

műsoraink - videóval
 
Híradó
Szombathely ma
Hétvége
Aréna
Műhely
Ma-Holnap
Mélylégzés
Rendszerváltók
Nyakkendő nélkül
Medicina
Telezöld
Élet-Forrás
Nyitott ajtók
Zsidó Mozaik
Civil Idő
Suliról sulira
iQor magazin
Vasi Kaleidoszkóp
60 Plusz
Generációnk
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 1.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 2.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 3.
Szent Márton nyomában a Szombathelyi Egyházmegyében