Szombathelyi Televízió  a SZOMBATHELYI TELEVÍZIÓ videós hírportálja Feliratkozás hírlevélre
Főoldal
Televíziónkról
Műsoraink
Hírek
Médiaajánlat
Elérhetőségek
TV műsor
Galéria
Partnerek
Közérdekű

Szoros futsal vereség

Adásban volt: 2018. december 19.

Megrendelés DVD-n
adás megrendelése

 megosztás

Nagy küzdelemben 4:3 arányú vereséget szenvedett a Haladás futsalcsapata a listavezető Berettyóújfalu ellen. A házigazda szombathelyiek a találkozó vége előtt 44 másodperccel kapták a mindent eldöntő találatot.

A pontvadászat 13. fordulójában az első helyezett Berettyóújfalu látogatott a Haladáshoz. A bajnokság két élcsapata szikrázóan kemény első félidőt játszott, amelyben csupán két gól esett. A 11. percben Gál a vendégeknek szerzett vezetést, nem sokkal később pedig Hajmási gondoskodott az egyenlítésről. Térfélcserét követően viszont alaposan felpörögtek az események. A Berettyóújfalu Rábl találatával került ismét előnybe, amire a Haladás két szép góllal válaszolt. Takács okos találata után sokáig úgy nézett ki, hogy döntetlennel zárul a rangadó, ám 44 másodperccel a derbi vége előtt jött Sanchez és 4:3-as győzelemhez segítette csapatát.

Dróth Zoltán - futsaljátékos, Kútház-Haladás VSE
“Nehéz ilyenkor pozitívnak lenni, pedig annak kell lenni, mert azért tele van külföldivel, több válogatottal az ellenfél. Azért kihúzhatjuk magunkat és büszkék lehetünk erre az eredményre. De az emberben az van, hogy kikapott és nem jó így az ember szájíze. Sajnálom, hogy így alakult, de menni kell és csinálni tovább.”

A két csapat pár nap leforgása alatt kétszer is összemérte tudását. A Berettyóújfaluban rendezett derbi 1:1-es döntetlenre végződött, míg Szombathelyen minimális különbséggel Trencsényiék nyertek. Azaz a két gárda tudása, játekereje nagyjából hasonlónak mondható.

Trencsényi János - futsaljátékos, MVFC Berettyóújfalu
“Mind a két meccs kiélezett volt. Kíváncsi leszek majd rá, hogy a Veszprém és a Dunaújváros hogyan fog teljesíteni még az elkövetkezendőkben. De tényleg én is azt gondolom, hogy ez a négy csapat, ami kiemelkedik a mezőnyből.”

A Haladás vereségének köszönhetően továbbra is a tabella negyedik helyén áll. A vasiak legközelebb december 20-án csütörtökön az utolsó előtti pozíciót elfoglaló BME otthonában lépnek pályára. A két csapat októberi összecsapását a szombathelyiek 8:4-re nyerték meg.

2018. december 19.
Hozzászólások

Komment RSS
Hozzászóló neve*
E-mail cím
Hozzászólás*
Biztonsági kód
Ide írja be*
A hozzászólás tárgya és szövege nem tartalmazhat HTML kódot.
A biztonsági kód nem érzékeny a nagy és kisbetűkre.
Az e-mail cím nem jelenik meg a nyilvános felületen.
A hozzászólások tartalmáért felelősséget nem vállalunk.műsoraink - videóval
 
Híradó
Szombathely ma
Hétvége
Aréna
Műhely
Ma-Holnap
Mélylégzés
Rendszerváltók
Nyakkendő nélkül
Medicina
Telezöld
Élet-Forrás
Nyitott ajtók
Zsidó Mozaik
Civil Idő
Suliról sulira
iQor magazin
Vasi Kaleidoszkóp
60 Plusz
Generációnk
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 1.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 2.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 3.
Szent Márton nyomában a Szombathelyi Egyházmegyében