Hírek

Színes program várja majd az érdeklődőket az március 22-én nyíló húsvéti vásárban

2024. március 19., 19:34

Huszonöt pavilon, harminc nyúl figura, egy óriástojás, egy szekér és megannyi színes program várja majd az érdeklődőket az március 22-én nyíló húsvéti vásárban. A Fő téri rendezvénysorozat valamennyi korosztály számára kínál érdekességet. Az idei vásár újdonságokat is tartogat, lesz mini diszkó és buborék party is.

Színes program várja majd az érdeklődőket az március 22-én nyíló húsvéti vásárban

Nagy a készülődés a szombathelyi Fő téren, ahol a munkások gőzerővel építik a pavilonokat. Idén is színes programokkal várják a szervezők a család minden tagját. A korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is kisvasutazhatnak a legkisebbek. A rendezvény szíve a Szentháromság szobor előtti tér lesz, ahol a gasztronómia kedvelői találhatják meg számításaikat.

Horváth Soma - alpolgármester

Huszonöt kereskedő várja majd azokat, akik ellátogatnak a vásárba, rengeteg zenei fellépő és itt a mögöttem lévő zöld felületen pedig 30 nyuszi fog ülni a fűben - hogy ha fogalmazhatok így - új, kis dekorációval is készül a szombathelyi önkormányzat itt ezen a zöld felületen. A következő héten, aki teheti látogasson el, rengeteg ingyenes programmal várjuk a szombathelyieket. Nemcsak a kicsiknek, de elsősorban gyermekközpontú vásárt álmodott meg a szombathelyi önkormányzat.”

Két szelfipont is várja a látogatókat, egy hatalmas színes tojás és egy ünnepi szekér. A programok között valamennyi korosztály megtalálja kedvére valót.

Prieger Szabolcs - rendezvény koordinátor

Sokszínű programmal várunk mindenkit, generációtól függetlenül, de természetesen a legkisebbekre gondoltunk elsősorban. Szinte minden nap lesz a gyerekeknek szóló zenés vagy egyéb foglalkoztató program. Amit újdonságként megemlítenék, hogy lesz idén először egy óriás buborék show és lesz csak gyerekeknek szóló Mini Móka Parti, tehát egy gyerekdiszkó. Ez vasárnap délután lesz, a buborék show pedig az első hétvégén szombat délután.

A húsvéti vásári pavilonok már pénteken 14 órakor kinyitnak, míg a zenés programsorozat 17 órától az Apacuka zenekar műsorával veszi kezdetét. A nyitónapon Kovács Áron és Dj Szunyog felnőtteknek szóló retro partijára kerül sor. A vásárban zenél majd Holdosi Attila, Bujtás Ervin és Kalap Jakab is.