Hírek

Megújult külsővel jelentkezik a Savaria Fórum

2021. január 15., 16:33

Az idei első lapszám szombaton kerül a postaládákba. A szerkesztőség munkatársai frissebb, fiatalosabb dizájnt álmodtak az újságnak. A formai változások mellett pedig hamarosan tartalmában is megújul az önkormányzati hetilap.

 

Megújult külsővel jelentkezik a Savaria Fórum

A koronavírus elleni oltást hozza címlapon 2021 első Savaria Fóruma. Olvashatják Nemény András polgármester újévi köszöntőjét, interjú jelenik meg az Év vasi embere választás közönségdíjasával, Márovics Pállal, tudósítunk a doni megemlékezésről, az illegális hulladéklerakók elleni harcról, az önkormányzatokat sújtó kormányzati elvonásokról, a földrengés károsultjainak javára szervezett adománygyűjtésről, születésének és halálának évfordulója alkalmából Pável Ágostonra emlékezünk. A külső megújulás a lap átalakításának első lépése: fokozatosan új rovatokkal, rejtvényekkel jelentkezik majd az újság.

Török Tibor - főszerkesztő, Savaria Fórum
"Egy rohammunkával készült el annak idején a Savaria Fórum dizájnja, szerettünk volna ezen változtatni, magazinosra, fiatalosabbra vettük a dizájnt. Háromhetes munka volt az előkészítése és az első számban gyakorlatilag meglepjük az olvasókat ezzel a külsővel."

A címlap keret nélküli verzióban készül ezentúl. Más betűtípussal íródnak a címek, bővebb terjedelműek a cikkek, a szövegben vastagon kiemelik a legfontosabb információkat. A tervek szerint a közeljövőben a Savaria Fórum online verziójának külleme is más lesz.