Hírek

Megtartotta 2023-as évzáró ünnepségét az AGORA

2023. december 18., 23:26

Megtartotta 2023-as évzáró ünnepségét az AGORA Savaria Kulturális és Médiaközpont kollektívája ma a sportházban. Nemény András polgármester, Horváth Soma kultúráért is felelős alpolgármester és Horváth Zoltán ügyvezető minden dolgozónak megköszönte az egész éves munkát.

Megtartotta 2023-as évzáró ünnepségét az AGORA

Folyamatosan fejlődik és bővül az AGORA. Nem csak a közművelődési feladatokat látja el, de 2022. január elsejétől összevontan működik a Szombathelyi Médiaközponttal, így a Szombathelyi Televízió és a Savaria Fórum önkormányzati hetilap szerkesztősége is a cég része, legutóbb pedig felnőttoktatással bővült a portfólió. 55 munkatárs dolgozik itt nap mint nap, hogy a programok, rendezvények megvalósuljanak, a tévéműsorok és lapszámok elkészüljenek. Sok kihívást tartogatott a 2023-as esztendő az AGORA számára - mondta köszöntőjében Horváth Zoltán ügyvezető az évzáró összejövetelen.

Horváth Zoltán - ügyvezető, AGORA Savaria

"Minden kihívásnak a kollégák segítségével meg tudtunk felelni, pénzügyileg és szakmailag is jó évet zártunk, rengeteg programunk volt, a televízió és az újság tartalma sok szakmai sikert jelentett a számunkra."

Nemény András polgármester köszönetet mondott nemcsak az idei évben végzett munkáért, hanem az elmúlt négy esztendőért is. Méltatta az agórás csapat elhivatottságát, munkabírását, segítőkészségét.

Nemény András - polgármester

"Egyből kiderült számomra, hogy mindenkire számíthatok, igazi bástya áll mögöttem, van egy profi csapat, egy lelkes csapat, aki tudja, mikor mit kell tenni, akikre számíthatok."

Az AGORA számára nem csak a nyári időszak számít mozgalmasnak: a sportház hetente 3-4 nagyszínpadi produkció helyszíne, délutánonként 2-3 foglalkozást, szakkört tartanak, az összes városi nagyrendezvény, ünnepség, emléktábla- és szoboravató szervezése az itt dolgozók feladata. A cég része a Savaria mozi, a Víztorony és a KRESZ park is. A munkatársak hétvégén, ünnepnapon is dolgoznak, amikor más pihen.

Horváth Soma - alpolgármester

"Én nagyon-nagyon büszke vagyok a cégre, mert egy lelkes csapat dolgozik nap mint nap azért, hogy a feladatok el legyenek végezve. Az AGORA dolgozói felelősségteljes szolgálatot teljesítenek, amikor nincs hétvége, nincs ünnepnap, szabadnap, hanem mindig, amikor rendezvény van, újságot kell szerkeszteni, riportot készíteni, akkor talpon vannak és dolgoznak."

"Köszönöm a munkádat!"

Horváth Zoltán minden kollégájának megköszönte az ezévi munkáját, majd átadták a frissen alapított AGORAÉRT díjat. A dolgozók szavazatai alapján közművelődés kategóriában Zsirai Dóra programszervező kapta az elismerést. A sajtómunkatársak között Vörös András operatőr több évtizedes elhivatott munkáját ismerték el. Az adminisztrációs és technikai dolgozók közül Kálmán-Saly Anett, a titkárság munkatársa nyerte el a díjat. A városvezetők és az ügyvezető is boldog karácsonyt kívánt az AGORA kollektívájának, és azt kérték, használják ki a téli szünetet pihenésre.