Hírek

Marton Zsolt és Szakály Gábor sajtótájékoztatója

2010. szeptember 22., 13:41
"Megalapozott bizonyítékaink vannak arra, hogy politikai megrendelésre készültek azok a hangfelvételek, amelyekkel a lejáratásunk volt a cél" - hangzott el azon a mai sajtótájékoztatón, amelyet Marton Zsolt és Szakály Gábor fideszes önkormányzati képviselők tartottak.
Marton Zsolt és Szakály Gábor sajtótájékoztatója


Marton Zsolt a mai tájékoztatón kijelentette, hogy soha semmilyen részesedést, így se 5, se 10%-t nem kértek és nem kaptak az elvégzett munkákért. A lejárató kampány mögött szocialista politikust sejt, aki a Népszava munkatársával közösen próbáltak lejárató kampányt folytatni ellenük.

Marton Zsolt - képviselőjelölt, FIDESZ-KDNP
"Az ügy minden részletét feltáró hangfelvételt juttattunk el a Szombathelyi Rendőrkapitánysághoz."


Marton Zsolt azt is hozzátette: a felvételen a megbízó és az ügyet kreálók beszélgetnek a megvalósítás részleteiről, de hogy hol készült a hanganyag, és kik hallhatók rajta, azt a nyomozás érdekeire való tekintettel nem árulta el a képviselő. Szakály Gábor elmondta: szerinte a Savaria Rehab -Teammel szemben kialakult vádaskodás mögött olyan szocialista érdekeltségű vállalkozások állhatnak, amelyek kiszorultak az intézmény felújításokból. Hangsúlyozta, helyettük inkább munkanélkülieknek biztosítottak munkát, és a rágalmakkal ellentétben ezekre eddig nem érkezett semmilyen minőségi panasz a megrendelőktől. A politikus felszólította az MSZP-t, hogy a választásig hátralévő időben hagyjanak fel a Szombathelyt is rossz hírbe hozó negatív kampánnyal.