Hírek

Készül a tavaszi szezonra az AVUS

2021. január 15., 16:19

Napi két edzéssel készül a tavaszi szezonra az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület OB I/B-s vízilabda csapata . A szombathelyi pólósok a harmadik helyről várják a folytatást a másodosztályban és tavasszal szeretnének feljebb lépni a tabellán.

 

Készül a tavaszi szezonra az AVUS

Január elején kezdte meg a felkészülést a tavaszi szezonra az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület OB I/B-s vízilabda csapata. A szombathelyi pólósok napi két edzéssel, a vízben és a konditeremben készülnek az idény második felére. Az Aligátorok  csapata 9 győzelemmel és 2 vereséggel a tabella harmadik helyén állnak a másodosztályban.

Landherr Csongor - vízilabdázó, AVUS
“Mondhatni majdnem teljesen elégedett vagyok az eddigi szereplésünkkel. Volt kettő meccs, amit nem úgy hoztunk, ahogy szerettük volna. Teljesen maximalista vagyok, ezért mondhatnám, hogy be kellett volna húzni azt a két meccset, de ahogy látod kilencen vagyunk, fiatalok vagyunk. A Kanizsa ellen volt egy 9-8-as meccsünk, ahol eggyel kaptunk ki. Várjuk a következményeket és a folytatást.”

Az AVUS célja a tavasszal, hogy visszavágjon az őszi vereségekért az első két helyen álló riválisnak, a Nagykanizsának és az YBL-nek.

Gortva Zoltán - vezetőedző, AVUS
“Egyelőre úgy néz ki, ha a Nagykanizsa nem hibázik, akár ha meg is tudjuk fogni őket itthon, az első helyen akkor sem végezhetünk. Viszont a második helyért tudunk küzdeni. De sportban nőttem fel, úgyhogy mindenképp a presztízs végett is meg szeretnénk verni ezt a két csapatot itthon.”

Az Aligátorok február 20-án, a tavaszi rajton éppen a listavezető Nagykanizsát fogadják  Szombathelyen.