Hírek

Jótékonysági ketrecharc

2016. augusztus 19., 16:27

Jótékonysági nemzetközi ketrecharc gálát rendeznek szeptember 17-én Szombathelyen. A szervezők a sportesemény teljes bevételét a daganatos gyerrmekekért létrehozott alapítványnak ajánlották fel.

Jótékonysági ketrecharc

Hende Csaba országgyűlési képviselő
“A ketrecharcosok amennyire én tudom, az ókori gladiátoroknak az örököseinek tekinthetők. Nagyon kemény sportról van szó, de milyen érdekes, hogy a legkeményebb fiúknak, lányoknak van talán a legpuhább szívük.”  

Hende Csaba fővédnök ezekkel a szavakkal vezette be azt a sajtótájékoztatót, melynek témája az a jótékonysági ketrecharc gála volt, melyet szeptember 17-én rendeznek  Szombathelyen az AGORA Művelődési és Sportházban.  A szervezők az esemény teljes bevételét az Alpokalja A Daganatos Gyermekekért Közhasznú Alapítványnak ajánlották fel.

Oroszlán György osztályvezető főorvos, Markusovszky Kórház
“A ketrecben óriási küzdelem zajlik egymás ellen. Sportszerű küzdelem. és akiknek felajánlották a bevételt, azok a gyerekek is óriási harcot vívnak velünk együtt  az életben maradásért.”

A szervezők tájékoztatása szerint a szombathelyi gálán 5 ország 24 versenyzője lép majd ketrecbe. A viadalnak lesz egy szombathelyi résztvevője is, még pedig Horváth Nikoletta, aki már eddig is remek eredményeket mondhat magáénak. A rendezvény sztárvendége a birkózásban  olimpiai aranyérmet nyerő Növényi Norbert lesz.