Hírek

Jól kezdte a versenyszezont a Westside Tánc Sportegyesület

2024. március 20., 19:33

Jól kezdte a versenyszezont a Westside Tánc Sportegyesület: a ritmuscsapatok országos táncverseny-sorozatának dabasi állomásán tizenegy dobogós helyezés mellett számtalan különdíjat nyertek, és a legeredményesebb egyesület címét is elhódították. A táncosok most a világbajnokságra készülnek.

Jól kezdte a versenyszezont a Westside Tánc Sportegyesület

Tavaly sikert sikerre halmozott a Westside Tánc Sportegyesület, amely egy rövid téli pihenőt követően már január első napjaiban megkezdte a közös munkát. Szalai Vivien, Madarász Vivien és Vincze Csaba irányításával készülnek fel a versenyzők az idei megmérettetésekre.

Madarász Vivien - tánctanár, Westside TSE
- A tavalyi évet ahol befejeztük így egy kicsit azt gondoltuk újra és ott kezdtük el igazándiból az egész megacrew-t és akkor a kőszegi táncosokkal - akik az Én embereim akik a junior csoportban és a felnőtt csoportban vannak - illetve a Csabinak itt a szombathelyi junior és felnőttjei dolgozunk, úgyhogy így vagyunk harmincnégyen.

A versenyszezont Dabason, a Ritmuscsapatok Országos Táncverseny-sorozatának állomásán kezdte a Westside. Tizenegy szombathelyi formáció lépett dobogóra, teljesítményükkel bezsebelték a legeredményesebb egyesületnek járó elismerést. Több küldíjat is elhódítottak a vasi táncosok, ami jól megalapozta a sportcsapat idényét.

Madarász Vivien - tánctanár, Westside TSE
- Igazából most rengeteg mindenünk lesz, tehát lesz a világbajnokságon egy minink, mini szólósunk is, az Én kis Korikám. Illetve lesz rengeteg szóló - felnőtt is, junior is - lesz triónk, lesz junior csoport, felnőtt csoport, lesz megacrew, szóval most tényleg gőzerővel készülünk mindennel.

A munka tehát nem áll meg, egyénileg és csoportban is dolgozik a Westside. A világbajnokság előtt még egy komolyabb erőpróba vár a táncosokra, ahol több csapatuk címvédőként léphet színpadra.