Hírek

Ismét egy sikeres Joskar-Ola Napok

2011. szeptember 05., 17:26

A Savaria Történelmi Karnevál után ismét egy több napos rendezvénnyel mozgósították a szombathelyieket: szombaton és vasárnap rendezték meg a Joskar-Ola napokat. A jó időnek és a  színes  programoknak köszönhetően több ezren  vettek részt az eseményen.

Ismét egy sikeres Joskar-Ola Napok

Sport és kulturális programokkal  várták  az érdeklődőket a XIII.  Joskar-Ola napok rendezői.  Már az első napon is nagy volt az érdeklődés,  vasárnap viszont tényleg komoly tömegeket vonzott a rendezvény. Különösen a kutya szépségverseny és az erős emberek vetélkedése aratott nagy sikert.

Lendvai Ferenc  önkormányzati képviselő
Nagy szerencsénk volt idén az időjárással. Mind a két napon közel 30  fokban tudtuk megrendezni a rendezvényünket. Nagyon-nagyon sokan jöttek el hála istennek nem csak a Joskar-Ola lakótelepről, hanem a város egyéb részeiről is. Úgy gondolom, hogy egy nagyon sikeres rendezvényen vagyunk most már túl.

A vasárnap délutáni program részeként Puskás Tivadar polgármester köszöntötte az egybegyűlteket, majd a  vasi megyeszékhely  első embere Lazáry Viktor alpolgármesterrel együtt   segédkezett a sportversenyek díjkiosztásánál és a tombola sorsolásban is.

Dr. Puskás Tivadar polgármester, Szombathely MJV
Nagyon fontos az, hogy a szombathelyiek érezzék, hogy szombathelyiek. És a nagy rendezvényekkel a város olyan nagyszerű dolgokat tud nyújtani a városlakóknak, amelyeket  önmaguk csinálnak. Tehát a városlakó csinálja a nagyszerű rendezvényt.

A rendezvény  sikere egyértelműen bizonyította a Joskar-Ola napok létjogosultságát. Így aztán a szervezők az egyre szűkűlő  pénzügyi lehetőségek ellenére már hozzá is láttak a jövő évi program kialakításának.