Hírek

Feljelentést tesz Marton Zsolt és Szakály Gábor - sajtóközlemény

2010. szeptember 16., 11:28
A mai Népszava „Tíz százalék jatt a Fidesznek” című cikkében foglalt állítások minden alapot nélkülöznek. A választási kampányra időzített lejárató akcióról van szó, amelyhez egy hangfelvételt is nyilvánosságra hozott a napilap. Az írás szerzője, Németh Gábor az MSZP ifjúsági szervezetének tisztségviselője, a jobboldali politikusok lejáratására létrehozott Egyenlítő TV riportere. - áll a fideszes politikusok közleményében.

Múlt héten Szakály Gábor önkormányzati képviselő zsarolás miatt feljelentést tett a Szombathelyi Rendőrkapitányságon, miután egy férfi azzal hívta fel, hogy két millió forintot fizessen neki egy olyan hangfelvételért, amelyen az ő és Marton Zsolt önkormányzati képviselő neve is elhangzik, s ebből mindkettőjüknek kellemetlenségei lehetnek.

A cikkben hírbe hozott Savaria Rehab Team Kft. vezetői egybehangzóan arról tájékoztattak minket a mai napon, hogy vizsgálatot végeztek, s a hangfelvételen hallható hölgy nem a cég dolgozója. 

Miután a felvételen hallható cselekmények - függetlenül attól, hogy a hölgy nem az önkormányzati cég dolgozója - és a megrendezett hangfelvétel készítésének körülményei több bűncselekmény gyanúját is felvetik, ezért a mai napon feljelentést teszünk a Szombathelyi Rendőrkapitányságon.

Szakály Gábor, Marton Zsolt önkormányzati képviselők