Hírek

Érmes birkózóit köszöntötte a Haladás

2014. április 16., 17:52

A Haladás VSE elnöksége sajtótájékoztató keretében köszöntötte két, a finnországi Európa-bajnokságon érmes helyezést elérő birkózóját. Ligeti Dániel és ifjabb Veréb István ajándékcsomagot és emlékplakettet vehetett át.

Érmes birkózóit köszöntötte a Haladás

A magyar szabadfogású birkózók közül a Haladás VSE két sportolója, ifjabb Veréb István és Ligeti Dániel szerepelt a legjobban az Európa-bajnokságon: mindketten az igen előkelő harmadik helyen végeztek. A tiszteletükre rendezett ünnepségen azonban Ligeti Dániel felkötött karral jelent meg, ugyanis rögtön a kontinenstorna után egy régóta halogatott vállműtétnek vetette magát alá.

Ligeti Dániel - birkózó, Haladás VSE
“Úgy gondolom, hogy a műtét jól sikerült. Legalábbis a doktor úr azt mondta. Béres György műtött Tatán. Hogy mikor térhetek vissza, azt még nem tudom megmondani jelenleg. Elméletileg három hónap, de remélem kevesebb lesz. Igazából a gyógytornát már el tudtam kezdeni. Remélem, hogy minél előbb vissza tudok térni a szőnyegre.”

A vasi zöld-fehér klub elnöksége sajtótájékoztató keretében köszöntötte a két sportolót. Mindketten ajandékcsomagot és emlékplakettet vehettek átl. A két birkózót meglepte a kedves gesztus, de láthatóan nagyon pozitívan értékelték a történteket.

Ifjabb Veréb István - birkózó, Haladás VSE
“Nagyon jól esik. Remélem, hogy a továbbiakban is segítik a munkánkat.”

Most mindkét sportoló számára hosszabb pihenő következik, ugyanis ifjabb Veréb Istvánon is végrehajtottak egy kisebb operációt. Reményeik szerint az ősszel  Pécsett megrendezésre kerülő egyetemi és főiskolai birkózó világbajnokságon térnének majd vissza a versenyzéshez, persze csak abban azt esetben, ha felépülnek a viadalra.