Hírek

Eredményt hirdettek a távhőszolgáltató rajzversenyén

2015. március 06., 15:10

Március 6-a a Távhőszolgáltatás Napja. Ebből az alkalomból hirdetett korábban általános iskolásoknak rajzversenyt a Szombathelyi Távhőszolgáltató. A műveket pénteken mutatták be a cég Látogatóközpontjában.

Eredményt hirdettek a távhőszolgáltató rajzversenyén

A Távhőszolgáltatás Napja alkalmából rajzpályázatot hirdetett a  Szombathelyi Távhőszolgáltató Kft.. A több mint száz színes, fantáziadús rajzot küldtek az “Energiatudatos Távhő gyerekszemmel” című felhívásra az általános iskolások.

Takátsné Tenki Mária, elnök, Jogi és Társadalmi Kapcsolatok Bizottsága
"Ezek a rajzok érdekesen tartalmazzák azt, hogy hogyan lehetünk energiatudatosak, környezetvédelmi szempontok is megjelennek ezeken a rajzokon. Éppen ez a célja ennek a távhőszolgáltatási napnak, hogy ezekre hívjuk fel a figyelmet."

A szervezők célja, hogy a fiatalok is megismerjék a távhőszolgáltatás előnyeit. A legtöbb rajzot a Reményik-iskolások készítették. A diákoknak saját élményeik adták az ötleteket.

Pintér Julianna, tanító, Reményik-iskola
“A fűtésről tudtak leginkább beszélgetni. Saját tapasztalatokat hoztak, megosztották a társaikkal. Főképp - ha jól láttam a rajzokon - színesceruzás rajzok készültek, de nagyon sok zsírkrétás rajzunk is született.+

A rajzokra március 18-ig szavazni is lehet a Távhő ügyfélszolgálati irodájában. A legtöbb szavazatot kapott rajz készítője értékes nyereményt kap. Az átadó március 20-án lesz.