Hírek

Az egészséges táplálkozásról tartottak előadást

2014. február 26., 18:00

Az egészséges táplálkozásról tartottak kóstolóval egybekötött előadást az egyik szombathelyi étterem tulajdonosai a Szombathelyi Műszaki Szakképző iskola diákjainak.

Az egészséges táplálkozásról tartottak előadást

A vendéglő vezetője korábban ebben az intézményben végzett csőszerelőként. Ma a nyers, valamint vegán friss zöldségekből, gyümölcsökből, magvakból és csírákból álló ételeket népszerűsíti. Napjainkban szinte nincs olyan család, amelynek legalább egy tagja ne küzdene valamilyen civilizációs betegséggel, például magas vérnyomással, diabétesszel, szív- és érrendszeri betegséggel, vagy allergiával. Ezért egyre fontosabb már fiatal korban is az egészséges táplálkozás. A diákok meg is kóstolhatták az újszerű ételeket. Az iskola védőnői vércukor-méréssel csatlakoztak a programhoz.