Hírek

A KDNP új irodája

2012. február 27., 15:31

Átadták a Kereszténydemokrata Néppárt Vas megyei, illetve szombathelyi szervezetének Malom utcai irodáját.  Itt tartják majd rendezvényeiket és ide várják mindazokat, akik problémáikat megosztanák a KDNP-s képviselőkkel.

A KDNP új irodája

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, Hende Csaba honvédelmi miniszter, Ruboszky György országgyűlési képviselő, Harangozó Bertalan vasi kormánybiztos és Puskás Tivadar Szombathely polgármestere is részt vett a KDNP irodájának avatóján. A miniszterelnök-helyettes köszöntőjéban úgy fogalmazott: pártjuk az evangéliumok világának értékeit képviseli.

Dr. Semjén Zsolt, miniszterelnök-helyettes
"Az, hogy itt Vas megyében keresztény demokrata főispán, a képviselők a polgármester ez valójában egyfajta méltóság, de másfelől óriási felelőssség. Mert Isten és ember előtt a mi felelősségünk mi történik itt. Ezért tehát ez a mostani találkozásunk ennek a felismerésnek a tudatosítására önmagunkban is, hogy mivel tartozunk az itt élő embereknek és végsősoron mivel kell majd elszámolnunk az örökkévalóság előtt."

Az eseményen az egyházak képviselői imával szentelték fel az irodát. Az ingatlant a vasi szerevezet egy éve vásárolta, a felújítási munkák nemrég fejeződtek be.

Tálas József - elnök, KDNP Szombathelyi Szervezete
"Egy szervezet életében nagyon fontos a helység az iroda annak értelmében, hogy ez egy kiindulási hely, ahonnan a munkát tudjuk elvégezni és természetetesen egy visszatérés is, ahol erőt tudunk gyűjteni, és egyáltalán az iratokat és a munkát el lehessen végezni."

A jövőben tehát nemcsak a megyei, hanem a helyi KDNP szervezetnek is itt lesz a székhelye. Többek között gyűléseiket és rendezvényeiket tartják majd itt, de nyitva lesz az iroda bárki előtt, aki véleményét megosztaná a képviselőkkel.