Szerkeszthető weboldalak

Felhasználási feltételek

2010. február 10., 14:45

Az sztv.hu adatbázisait illetően mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Szombathelyi Médiaközpont Nonprofit Kft-t illeti. Az sztv.hu portálon található filmek, videók, fotók, cikkek, leírások, adatbázisok informatív jellegűek, ezért jogalapnak nem tekinthetőek. Az sztv.hu portál üzemeltetője az oldalon található tartalmakkal kapcsolatban a Médiatörvény (1996. évi I. törvény) és a Magyar Reklámetikai Kódex (1997. december 18.) rendelkezéseit tekinti irányadónak.

Az sztv.hu kiadója a Szombathelyi Médiaközpont Nonprofit Kft. Copyright (c) 2010. Minden jog fenntartva.

Felelős kiadó:

Szombathelyi Médiaközpont Nonprofit Kft.
H-9700 Szombathely, Géfin Gyula u. 22.

Tel.: +36 94 325 525
E-mail: szombathelyitv@gmail.com

Cégjegyzékszám: 18-09-108728
Adószám: 18886607-2-18                  

Szerzői jogok

Azzal, hogy belép a www.sztv.hu oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem:

Az sztv.hu weboldalon található tartalom a Szombathelyi Médiaközpont Nonprofit Kft. ("kiadó") szellemi tulajdona.

Az sztv.hu adatbázisait illetően mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Szombathelyi Médiaközpont Nonprofit Kft.-t illet meg.

A Szombathelyi Médiaközpont Nonprofit Kft. fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

A kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A Szombathelyi Médiaközpont Nonprofit Kft. oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Szombathelyi Médiaközpont Nonprofit Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A laptól értesüléseket átvenni csak előzetes egyeztetést követően lehetséges, azzal a feltétellel, hogy az átvevő
a) nem módosítja az eredeti információt,
b) a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.