Hírek

Véget ért a 2018-19-es városi teke bajnokság

2019. április 25., 13:59

Az utolsó fordulót szerdán rendezték meg, két összecsapást láthatott a közönség. A várakozásoknak megfelelően nyertek a rendőrök, viszont borította a papírformát a Justicia.

Véget ért a 2018-19-es városi teke bajnokság

Korszerű pályák, új monitorok és berendezések, szurkolóbarát lelátó - az elmúlt évben végrehajtott 15 millió forintos beruházás révén 21. századi körülmények fogadják a teke szerelmeseit a VAOSZ udvarban, ahol 15 csapat vágott neki az idei városi tekebajnokságnak. Az utolsó fordulóban mások mellett az Együtt Kegyetlen Jók Vagyunk Torna Club és a Vasi Rendőr Szabadidő és Sportegyesület mérte össze tudását. A mérkőzés esélyese a rendfenntartók csapata volt.

Csonka János - csapatkapitány, Vasi RSSE
"Csapatunk idén egész jól szerepel a bajnokságban, ha minden jól megy az idei bajnokság lesz amióta játszunk a legjobb szereplésünk."

Dőltek a bábuk hűvös halomba - az Együtt Kegyetlen Jók Vagyunk együttese szerény célokkal vágott neki az idei szezonnak. Számukra a részvétel volt az elsődleges, az eredmény csak másodlagos.

Farkas Ferenc - csapatkapitány, EKJV TC
"A miénk egy baráti társaság, 15 éve tekézünk együtt, az elvárásaink: utolsók ne legyünk."

A mérkőzést végül a rendőrök nyerték 7:1-es játszma arányban. Ezzel felléptek a tabella 6. helyére, ami történetük legjobb eredményét jelenti. A dobogósok sorrendje már az utolsó forduló előtt eldőlt. A 2018-19-es bajnoki kiírást a Munkaruha nyerte megelőzve a Bankomat és a Csercsics Faipar gárdáját.