Szombathelyi Televízió a SZOMBATHELYI TELEVÍZIÓ videós hírportálja
          Hírlevél:      
• név • email cím
Főoldal
Televíziónkról
Műsoraink
Hírek
Médiaajánlat
Elérhetőségek
TV műsor
Galéria
Partnerek
Közérdekű

Újra a Falco-nál az előny

Adásban volt: 2017. május 17.

Megrendelés DVD-n
adás megrendelése

 megosztás

Zsinórban 19. hazai mérkőzését is megnyerte a Falco-Vulcano Energia KC élvonalbeli kosárlabdacsapata. A szombathelyiek újabb sikerüknek köszönhetően 2:1 arányban vezetnek a Kaposvár elleni páros csatábban.

Némi meglepetésre a vendég kaposváriak kezdték jobban a negyeddöntő harmadik mérkőzését. Az erőteljes centerjátékra építő  somogyországiak az első negyed végén 19:13-ra vezettek az Aréna Savariában.  A második etapban azonban beleerősített a Falco is, és ennek köszönhetően a nagyszünetre már a sárga-feketék vonulhattak öt pontos előnnyel. Térfélcserét követően  sem változott a koreográfia: hol az egyik, hol pedig a másik csapat járt néhány egységnyivel előrébb. A derbi végét jelző dudaszó pillanatában éppen a Falco vezetett 78:76-ra, így a szombathelyi kerültek ki győztesen az őrült rohanásból.

Váradi Benedek - csapatkapitány, Falco-Vulcano Energia KC
“Egy igazi rájátszásbeli mérkőzést játszottunk. Hatalmas küzdés volt a pályán a meccs első percétől. nagyon örülünk a győzelemnek, 2:1-re vezetünk és úgy akarunk Kaposvárra utazni, hogy a saját kezünkbe tudjuk tartani azt a mérkőzést is.”

A mérkőzésen egyik csapat sem a szép játékra helyezte a hagsúlyt, ami a nagy tét miatt érthető is. Akár úgy is lehet fogalmazni, hogy a picivel kevesebbet hibázó szombathelyiek nyerték a rendkívül fontos  összecsapást.

Szrecsko Szekulovics - vezetőedző, Falco-Vulcano Energia KC
“Sokat hibáztunk mi és a Kaposvár is. Sok büntetőt kihagytunk, amikor fontos lett volna. Végül is nyertünk. Nyomás volt rajtunk a hazai pálya miatt és regenerálódásra is rövid idő volt. Ez mindig okoz zavart.”

A három győzelemig tartó páros csatában 2:1-re vezet a Falco csapata. Legközelebb pénteken 18 órakor Kaposváron találkoznak egymással a küzdő felek. Amennyiben ott nem születik döntés, úgy vasárnap délután ötödik meccsre kerül sor az Aréna Savariában.

2017. május 17.
Hozzászólások

Komment RSS
Hozzászóló neve*
E-mail cím
Hozzászólás*
Biztonsági kód
Ide írja be*
A hozzászólás tárgya és szövege nem tartalmazhat HTML kódot.
A biztonsági kód nem érzékeny a nagy és kisbetűkre.
Az e-mail cím nem jelenik meg a nyilvános felületen.
A hozzászólások tartalmáért felelősséget nem vállalunk.műsoraink - videóval
 
Híradó
Szombathely ma
Hétvége
Aréna
Műhely
Ma-Holnap
Péntektől-péntekig
Medicina
Telezöld
Élet-Forrás
Nyitott ajtók
Suliról sulira
iQor magazin
Vasi Kaleidoszkóp
60 Plusz
Szombathelyi Polgári Esték
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 1.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 2.
Szent Márton nyomában a Szombathelyi Egyházmegyében