MNB - 2
MNB

Hírek

Újabb szombathelyi karate érmek

2016. május 11., 16:52

Két éremmel és több értékes helyezéssel tértek haza a Leo Karate-do SE versenyzői a sportág országos bajnokságáról. A szombathelyi fiatalok szereplése bizakodásra adhat okot a jövőt illetően.

Újabb szombathelyi karate érmek

Idén Mogyoródon rendezték meg a WKF Magyar Karate Bajnokságot, melyen négy versenyző indult szombathelyi színekben. Kovács Ákos és Bönditz Loretta a fiatalabbak között egyaránt a középmezőnyben végzett. A felnőtteknél egy ezüst-, valamint egy bronzérem volt a vasi karatékák össztermése.

Gál Róbert vezetőedző, Leo Karate-do SE
“A kezdő versenyzőknek a tapasztalat szerzés volt a cél. A két fiatal remekül teljesített. Önmagukhoz képest nagyon jók voltak. Büszke voltam rájuk. A két nagylány teljesítménye az öröm mellett kis szomorúságot is okozott, mert kicsivel több koncentrációval behúzhattuk volna az első és a második helyet.”

A legeredményesebb szombathelyi versenyző Németh Zsuzsanna lett, aki küzdelemben végzett a második helyen. Gál Enikő pedig két értékes helyezéssel a tarsolyában térhetett haza a viadalról.

Gál Enikő versenyző, Leo Karate-do SE
“Küzdelemben lettem harmadik. Örültem, bár sikerülhetett volna jobban is. Formagyakorlatbna lettem negyedik, ott a bronzmeccsen maradtam alul. Úgy érzem, hogy többet kell majd edzenem és akkor ez is jobban megy.”

A Leo Karate-do SE versenyzői továbbra is gőzerővel készülnek a következő hazai és külföldi viadalokra. Gál Róbert tanítványai legközelebb ezen a hétvégén Zalaegerszegen lépnek majd tatamira.