MNB - 2
MNB

Hírek

Új otthonra találtak a Szombathelyi Darts Club versenyzői

2015. november 25., 17:29

A sportolók ezentúl olyan helyszínen gyakorolhatnak, ahol a korábbi négy táblával szemben már nyolc áll a rendelkezésükre.

Új otthonra találtak a Szombathelyi Darts Club versenyzői

Egyre népszerűbb a darts sport Szombathelyen. A nemrégiben alakult helyi egyesületnek már több mint negyven tagja van, így nem csoda, hogy új, tágasabb otthon után kellett nézniük. A keresés sikerrel járt, az Aero Darts Clubban már kétszer annyi táblán tudnak gyakorolni, mint az előző  termükben.

Finta Bálint elnök, Szombathelyi Darts Club
“Eddig egy olyan helyen tudtunk gyakorolni, ahol négy tábla állt rendelkezésünkre. Jelen pillanatban itt az Árkádiában Oladon az Aero Fitness  Club alsó szintjén egy olyan helyszínt tudunk kialakítani ahol nyolc táblát tudunk felállítani.”

A Szombathelyi Darts Club soft szakágbeli csapata idén feljutott a legmagasabb osztályba. Így számukra rendkívül fontos, hogy olyan helyszínen  gyakorolhassanak, ahol a bajnoki mérkőzéseiket is le tudják majd játszani. Erre az új otthonuk teljesen alkalmas.

Mányoki Krisztián versenyző, Szombathelyi Darts Club
“Igazából mindenki egy helyen edz. Ami az edzés helye, az lesz a verseny helye is. Ebből a szempontból ez egy nagyon jó dolog, hogy most itt van egy olyan lehetőségünk, hogy több táblán tudunk edzeni. És versenyeket szervezni, rendezni.”

A szombathelyi dartsosok hetente kétszer tartanak nyilvános edzést. Hétfőn és szerdán 18 órától gyakorolnak az Aero Darts Clubban. Ezeken a napokon bárki belekóstolhat a sportág szépségeibe, azaz várják az utánpótlás és az új tagok  jelentkezését.