Hírek

Továbbra is veretlen a Haladás VSE futsalcsapata

2020. szeptember 22., 23:10

A zöld-fehérek hazai pályán 3-2-re győzték le a Debreceni Egyetemi Atlétikai Klub, a DEAC együttesét az élvonal harmadik játéknapján.

Továbbra is veretlen a Haladás VSE futsalcsapata

A szezont két győzelemmel és egy döntetlennel kezdő Haladás VSE az eddig százszázalékos DEAC együttesét látta vendégül az NB I-es futsalbajnokság harmadik fordulójában. Gólzáporos első félidőt láthatott a Haladás Sportkomplexum közönsége: a Hali nekiesett ellenfelének és már a második percben vezetéshez jutott, de aztán egy véleményes büntetőből egyenlített a debreceni csapat. Szervezetten védekezett a DEAC, ennek ellenére a fölényben játszó szombathelyiek még kétszer betaláltak az első félidőben, így a szünetben 3-1-et mutatott az eredményjelző.

A második játékrész elején tövább növelhette volna előnyét a Haladás, ám a remekül kidolgozott ziccerek kimaradtak. A DEAC jóformán helyzetet sem tudott kialakítani, de a Haladás nem tudta végleg eldönteni a meccset. Üres kapura sem találtak be a szombathelyiek, a DEAC viszont büntetett és 2 perccel vége előtt egy gólra zárkózott. Meglepetésre izgalmas és szoros a lett a hajrá, de a Hali kihúzta és végül megérdemelten nyerte meg a mérkőzést 3-2-re.

Vas Ádám - játékos, Haladás VSE
“Tudtuk, hogy ez egy nagyon nehéz mérkőzés lesz. Ez a Debrecen idén nagyon jó csapat, nagyon jó külföldi és válogatott játékosokkal. De felkészültünk belőlük és úgy gondolom, hogy még jobb helyzetkihasználással még nagyobb győzelmet tudtunk volna aratni. De így is úgy gondolom, hogy megérdemelten nyertünk.”

A Haladás VSE futsalcsapatára pénteken igazi rangadó vár, a zöld-fehérek a nagy rivális Berettyóújfalu vendégeként lépnek pályára.