MNB
MNB - 2

Hírek

Szurkolók köszöntötték az ezüstérmes Falco-t

2017. június 21., 16:34

Több száz szurkoló jelenletében köszöntötte a város vezetése a bajnoki ezüstérmes Falco-Vulcano Energia KC kosarasait az Aréna Savariában. A közel egy órán át tartó ünneplésről egyedül Szrecsko Szekulovics hiányzott, aki családi gyász miatt maradt távol az eseménytől.

Szurkolók köszöntötték az ezüstérmes Falco-t

“Csak a Falco allééé, csak a Falco allééé, csak a Falco allééé”

Stílszerűen a Falco-indulóval kezdődött az az ünnepség, melyet a bajnoki  második helyezett  sárga-fekete kosarasok tiszteletére rendeztek az Aréna Savariában. A sportlétesítményben a város vezetői több száz szurkoló jelenlétében köszöntötték a remeklő sportolókat. Puskás Tivadar polgármester beszédében kihangsúlyozta, hogy bár az ezüstérem csodálatosan csillog, de azért egy pici hiányérzet is maradt mindnekiben.

Puskás Tivadar polgármester
“Láttuk azt, hogy megszorítottuk az Albát. Így azért egy kicsit keserűek vagyunk. De kedves szombathelyiek egy a lényeg: mindenki szombathelyi, mindenki szombathelyi, mindenki szombathelyi!”

A remekül sikerült  rendezvény keretében a Falco stábjának valamennyi tagja óriási ünneplésben részesült. A legnagyobb üdvrivalgás természeteses Darrin Govenset köszöntötte, aki a pályán nyújtott  fantasztikus teljesítményével érdemelte ezt ki.  Az eseményről egyedül Szrecsko Szekulovics hiányzott, aki édesapja halála miatt maradt távol az ünnepségtől.