Szombathelyi Televízió  a SZOMBATHELYI TELEVÍZIÓ videós hírportálja Feliratkozás hírlevélre
Főoldal
Televíziónkról
Műsoraink
Hírek
Médiaajánlat
Elérhetőségek
TV műsor
Galéria
Partnerek
Közérdekű

Szombathelyi karate éremeső

Adásban volt: 2015. május 8.

Megrendelés DVD-n
adás megrendelése

 megosztás

Összesen 12 érmet szereztek a Leo Karate-do SE sportolói a Pécsi Shotokan Karate Európa Kupa elnevezésű viadalon. A szombathelyiek öt kategóriában legyőzhetetlennek bizonyultak.

Hét sportolóval képviseltette magát a Leo Karate-do SE a Pécsett megrendezett nemzetközi  versenyen. Különböző korosztályokban a vasi klub öt arany-, három ezüst-, valamint négy bronzérmet nyert a  viadalon.  A szombathelyiek közül Németh Zsuzsanna kettő, Gál Enikő és Tóth Virág egy-egy egyéni elsőséget gyűjtött be. Rajtuk kívül formagyakorlatban diadalmaskodott a Tóth Virág, Kajdacsy Viktória és Németh Dóra  alkotta trió. Külön érdekesség, hogy ők hárman  a 14-15 esztendős lányok kata versenyszámában kisajátították maguknak a dobogó valamennyi fokát.  

Gál Róbert vezetőedző, Leo Karate-do SE
“Nagyon örülök neki, büszke vagyok a tanítványaimra. Várakozáson felül tudtunk teljesíteni. Mindenki kihozta magából a maximumot. Jól alakult a számunkra a verseny. A három fiatal lányra különösen büszke vagyok, ugyanis ők egy korcsoportban voltak és az első három hely a miénk lett, ami nagyon jó. Előzetesen mondtam is nekik, hogy ne törődjenek semmivel, de az első három hely a miénk legyen.”

A szombathelyi klub két élversenyzője, Németh Zsuzsanna és Gál Enikő összesen négy éremmel tért haza Pécsről. Gál Enikő formagyakorlatban első, míg küzdelemben második lett a felnőttek mezőnyében.

Gál Enikő Versenyző, Leo Karate-do SE
“Meg vagyok elégedve a saját teljesítményemmel. Úgy érzem, hogy nagyon jól tudtam összeszedni magam és fejben is tudtam koncentrálni. Formagyakorlat mindig is jobban ment, de nagyon örültem, hogy küzdelemben is sikerült a döntőig eljutnom. Szerintem ott is kihoztam magamból a maximumot.”

A Leo Karate-do versenyzői legközelebb május 16-án egy zalaegerszegi versenyen lépnek tatamira, azt követően június közepén  Németh Zsuzsanna és Gál Enikő egy  hagyományos szardíniai nemzeközi viadalon indul majd.

2015. május 08.
Hozzászólások

Komment RSS
Hozzászóló neve*
E-mail cím
Hozzászólás*
Biztonsági kód
Ide írja be*
A hozzászólás tárgya és szövege nem tartalmazhat HTML kódot.
A biztonsági kód nem érzékeny a nagy és kisbetűkre.
Az e-mail cím nem jelenik meg a nyilvános felületen.
A hozzászólások tartalmáért felelősséget nem vállalunk.műsoraink - videóval
 
Híradó
Szombathely ma
Hétvége
Aréna
Műhely
Ma-Holnap
Péntektől-péntekig
Medicina
Telezöld
Élet-Forrás
Nyitott ajtók
Zsidó Mozaik
Civil Idő
Suliról sulira
iQor magazin
Vasi Kaleidoszkóp
60 Plusz
Generációnk
Öko-Logikus
Szombathelyi Ifjúsági Magazin
Szombathelyi Polgári Esték
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 1.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 2.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 3.
Szent Márton nyomában a Szombathelyi Egyházmegyében