MNB - 2
MNB

Hírek

Szakmai Napok a Hefele Menyhért Építő- és Faipari Szakképző Iskolában

2012. október 25., 17:10

A legújabb szakmai fogásokkal és a legmodernebb technikákkal ismerkedhetnek a diákok. A programra nem csak az intézmény tanulóit, hanem más iskolák 7. és 8. osztályosait is várják, akiknek a képzési kínálatot mutatják be. A rendezvény célja, hogy a diákok piacképes tudást szerezzenek, és ezáltal növekedjenek az elhelyezkedési esélyeik.

Szakmai Napok a Hefele Menyhért Építő- és Faipari Szakképző Iskolában

Színes festékeket kevernek éppen a dekoratőr tanulók. Ők is bemutatkoztak a szakmai napok mai programjában. Hetedik-nyolcadikos diákok pillanthattak bele a szakma fortélyaiba. A Hefele Szakképző több mint tíz éve ily módon mutatkozik be a pályaválasztás előtt álló fiataloknak, akik az itt tanulható építő- és faipari szakmákkal ismerkedhetnek. A szakmai napok másik célja a már itt tanuló diákok számára a legújabb eljárások bemutatása.

Szalai Péter - igazgató, Hefele Menyhért Szakképző Iskola
...


A programsorozat keretében építő- és faipari vállalkozások, cégek és vállalkozók ismertetik a modern, tankönyvekben még nem olvasható technológiákat, a legkorszerűbb anyagokat és azok alkalmazási lehetőségeit. Az új ismeretek a diákok elhelyezkedési esélyeit növelik.

Hodics Gábor
...


Az iskola és a tanműhelyek holnap délelőtt is nyitva állnak az érdeklődők előtt.