Hírek

Strandröplabda-bajnokság a Tófürdőn

2016. július 22., 15:48

A Szombathelyi Szabadidősport Szövetség strandröplabda-bajnokságának második fordulóját rendezik meg a Tófürdőn. A rendezők több kategóriában is várják a jelentkezőket a kétnapos erőpróbára.

Strandröplabda-bajnokság a Tófürdőn

A hagyományoknak megfelelően idén is igen élénk sportélet zajlik a szombathelyi Tófürdőn. A hétvégén rendezik meg a városi standröplabda-bajnokság második fordulóját. Az első körben nem voltak túlságosan sokan a résztvevők, így most a szervezők abban bíznak, hogy jóval nagyobb lesz az érdeklődés.  Ezúttal is pályára léphetnek mindkét nem képviselői, kortól, röplabdatudástól függetlenül.

Varga Jenő elnök, Városi Diáksport Bizottság
“Viszonylag két jó állapotban lévő röplabdapálya van. Összesen öt fordulót terveztünk a szabadidőn belül. Remnélhetőleg nagyon népes tábora lesz majd. Az első fordulóban annyira nem, de azt tudni kell, hogy nagyon sok város próbálkozik odacsalni az embereket. Nívós, válagatott szintű játékosokkal. Ezeket nagyon nehéz überelni”

A program szerint szombaton 10 órától a férfi és a női párosok lépnek majd pályára. Vasárnap délelőtt viszont az úgynevezett mixcsapatok kapnak lehetőséget. Ezekben két-két női illetve férfi játékos szerepelhet. Jelentkezni mindkét nap a helyszínen lehet majd.