MNB - 2
MNB

Hírek

Sportolással töltöttek egy teljes napot a szombathelyi köztisztviselők

2016. június 24., 17:13

A városháza dolgozói is nagy örömmel vették részt a labdás játékokban és a játékos sorversenyekben.

Sportolással töltöttek egy teljes napot a szombathelyi köztisztviselők

Hivatalosan július elsején van a köztisztviselők napja, ám az ünnepet megelőzően rendszeresen összejönnek Szombathelyen a Városháza dolgozói, a tűzoltók és közterület-felügyelet munktársai és együtt töltenek el egy kellemes, főként mozgásra, sportolásra épülő napot.

Puskás Tivadar polgármester
“Köztisztviselői nap 1992 óta van Magyarországon. Megbecsüljük a köztisztviselőket, a közszolgálatban dolgozókat és 2001 óta munkaszüneti nap is július elseje.”

A hagyományoknak megfelelően ezúttal is rendkívül változatos volt a program. A főszerepet természetesen a labda játszotta, de nagyon sokan hódoltak például a tekézés örömeinek is. A lényeg a mozgás és a jó hangulat volt.  

Károlyi Ákos jegyző
“A köztisztviselői napot a polgármesteri  hivatal rendszeresen sportolással köti össze és egy közös sportnapot tartunk, ahol mindenki hódolhat a legkülönbözőbb sportágaknak, más részről pedig sportolunk, jól érezzük magunkat, ez kiváló közösség- és csapatépítő program a mai nap.”

A szervezőknek hála mindenki megtalálta a neki tetsző időtöltést. Nagyon sokan gyermekeikkel érkeztek, így az apróságok számára is vonzó programokat kellett kitalálni.

Mester Ágnes szervező
“Én úgy gondolom, hogy a hivatali munka mellett mindenkinek szüksége van a sportolásra. Legyen az bármilyen sport. Én magam is sokat kerékpározok. Ez a nap pedig arról szól, hogy mindenki jól érezze magát. Mozogjon egy kicsit és nagyon jó csapatépítés is.”

A sportversenyek lezárásaként játékos sorversenyt rendeztek, melyen a különböző munkahelyek, osztályok indítottak csapatot. A hangulat remek volt, a végeredménnyel pedig senki sem törődött igazán.