Hírek

Sminkfortélyok

2010. július 02., 17:18
Müller Beáta elismert sminkmester, kozmetikus tartott egy sminktanfolyamot a héten Szombathelyen. A most következő összeállításban szép lányokat és gyönyörű sminkeket láthatunk.
Sminkfortélyok

A smink a nők egyik fontos eszköze természetes szépségük kiemeléséhez, az apró hibák eltüntetéséhez és persze egy jó smink öltözteti is az arcot. A férfiak szeretnek belenézni a szép női szemekbe, odavannak a hosszú szempillarebegtető gesztusokért és mindenért ami megtestesíti a női szépséget számukra.

Müller Beáta az átváltoztatás művészetére tanítja e szakma iránt érdeklődőket. Az elismert sminkmester e héten járt Szombathelyen, egy képzés keretében mutatta be fortélyait tanítványainak. A sminkelés beleívódott hétköznapjainkba, szinte nincs olyan nő, akinek ne lapulna táskájába legalább egy szemfesték vagy egy szájfény, vannak azonban olyan hölgyek is, akik soha nem festik magukat.

A nők a nyári hőségben is szeretnek szépítkezni. Ekkor azonban érdemes odafigyelni arra, hogy a kánikulában tartós sminket használjunk és napközben ne vigyük túlzásba a festéket.

Beáta nemcsak sminkmester, hanem kozmetikus, test- és esküvői testfestő is. Gyakran dolgozik kifutókon, számos fotózáson sminkelt már, elismert a szakmájában.