Hírek

Sikeres évet zárt az Illés Béla Labdarúgó Akadémia

2014. december 17., 14:41

Az utánpótlás-képző bázis évzáró rendezvényén megjutalmazták azokat a játékosokat, akik kiemelkedő teljesítménnyel járultak hozzá csapatuk jó szerepléséhez.

Sikeres évet zárt az Illés Béla Labdarúgó Akadémia

Megtartotta szokásos karácsonyi ünnepségét az Illés Béla Labdarúgó Akadémia. A rendezvényen értékelték a 2014-es esztendő eredményeit. A felsőbb korosztályok számára kiírt országos bajnokságok átszervezése komoly feladat elé állította a szombathelyi utánpótlás-nevelő bázist, ám sikerült megbírkózniuk a feladattal.

Illés Béla tulajdonos, Illés Akadémia
“Az első nyolcba kellett kerülni, ez volt a célunk minden korosztályban. Ez hála Istennek sikerült. Verseny korosztályaink még ezen kívül még én úgy gondolom, hogy nagyon jól szerepeltek. Azt még el kell mondani, hogy igazából három klubnak sikerült mind a négy korosztályban sikerült képviseltetnie magát az első nyolcban.”

A sikeres őszi szereplésnek köszönhetően az Illés Akadémia csapatai jövőre a felsőházban szerepelhetnek, vagyis harcban lehetnek a bajnoki címért. Ez a tény mindenképpen ünneplésre adott okot és növelte az egylet országos elismertségét.

Tóvízi Patrik labdarúgó, Illés Akadémia U17
“Szerintem mindenképpen sokra kell, hogy tartsanak minket, mert már a korábbi években is megmutattuk, hogy komolyan kell velünk számolni itt Magyarországon és nemzetközi szinten is.”

Az évzáró rendezvény keretében jutalmazásra is sor került. A korosztályok legjobbjai vehettek át emlékplakettet edzőiktől, valamint az akadémia vezetőitől.